Numara Onay

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Numara onay sistemi bugün birçok platformda kullanılan bir güvenlik yöntemidir. Kişilerin sahip oldukları numaralar sms ya da arama yoluyla onaylanır ve platforma giriş için izin verilir. Ancak sebepleri değişmekle birlikte birçok faktörden dolayı kişiler şahsi numaraları ile siteye giriş yapamazlar. Bu noktada farklı çözüm yolları ararlar ve çözüm olarak yeni bir hat satın almayı düşünürler.

    Fakat şu an sektörde bulunan birçok operatör firması fahiş fiyatlardan hat satışı gerçekleştirmektedir. Bizler sizler için bu duruma bir çözüm getirerek geçici numaraları sizlerin hizmetine sunuyoruz. Geçici numaralar ile birlikte istediğiniz siteden numara onayı alabilirsiniz. Ayrıca güvenlik konusunda da herhangi bir sakıncası bulunmuyor.

    Cep Onay
    Cep onay sitelerin ekstra güvenliğini sağlayan bir çözüm yoludur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok sanal ortamın da gelişmesi mümkün hale gelmiştir. Ancak sanal ortamların ekstra güvenliği için cep onay da olmazsa olmaz bir yöntemdir.
    Herhangi bir siteye yeni üye olunacak kişilerden birtakım kişisel bilgiler istenir. Bu kişisel bilgilerden bir tanesi de telefon numarasıdır. Bazı siteler bir numara ile birden fazla hesap açmaya izin verse de çoğu site güvenlikleri için buna engel olurlar. Bu duruma bir çözüm olarak da geçici telefon numaraları müşterilerimizin hizmetine sunulur. Bu numaraların belirli bir süresi bulunuyor ve o süre geçtikten sonra kullanıma kapatılıyor. Sağlanan birçok avantaj için sizleri sitemize bekleriz.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular