Ortodonti

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imagemelocan tarafından güncellenmiştir.
  • melocan
    Üye
    Yazılar: 4

    Ortodonti, dişlerin düzgün bir şekilde dizilmesini sağlayan bir tedavidir. Bu tedavi sürecinde, doktorlar ve ortodontistler çene kemiğinin biçimini değiştirerek, dişlerin daha estetik görünmesini ve sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.

    Ortodonti
    Ortodonti, dişlerinizin doğru pozisyonuna getirilmesi için kullanılan bir diş hekimliği uygulamasıdır. Ortodontik tedaviler, çene kemiğinin gelişimi sırasında veya sonrasında yapılabilir. Tedavi, estetik ve fonksiyonel amaçlarla yapılabilir. Estetik amacıyla yapılan tedaviler, dişlerin daha güzel görünmesini sağlar. Fonksiyonel amaçla yapılan tedaviler ise, çiğneme ve konuşma gibi fonksiyonları daha iyi yerine getirmesini sağlar.

    Ortodonti Nedir?
    Bursa Ortodonti Uzmanı Dr Merve Kurt Ortodonti nedir ve ne işe yarar? Sorularını yanıtlıyor Ortodonti, dişlerin ve çene kemiğinin düzgün bir şekilde dizilimini sağlamak amacıyla kullanılan bir tıbbi tedavidir. Tedavinin amacı, maksimum estetik ve fonksiyonel sonuçlar elde etmektir. Ortodontik tedavi sadece çocuklara değil, yetişkinlere de uygulanabilmektedir.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular