Oto Kurtarma Fiyatları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Araç kurtarma işlemi çekiciler tarafından yapılır. Çekiciler bir aracı taşıyabilme ya da çekebilme gücüne sahip araçlardır. Bu nedenle yerinden hareket etmemesi gereken ya da etmeyen aracınız varsa oto çekici hizmeti sizin için en doğru adres olacaktır. İnsanlar araçları arıza yaptığında nakliyesini sağlamak amacıyla oto çekici çağırmaktadır. Çekiciler yalnızca bozulan araç değil aynı zamanda cezai işlem uygulanması gereken durumlarda da devreye girer. Mesela aracınızı yanlış yere park etmişseniz görevli olan çekici gelerek aracınızı bulunduğu yerden alıp otoparka kadar götürebilir.

    Oto Kurtarma
    Yolda kalmış olan herkes oto kurtarma hizmetinden yararlanabilir. Bu sayede aracıyla ilgili gözü arkada kalmamış olur. Otomobiller kullanım sıklığına bağlı olarak ya da bakımlarına bağlı olarak yolda kalabilirler. Yolda kalmış bir aracı uzun bir mesafeye iterek ya da başka bir araçla çekerek götürmek mümkün olmadığı gibi tehlikeli de olabilir. Çekici hizmeti ise daha uygun fiyata istenilen yere götürebilir. Araç çekici fiyatları ise gidilecek mesafeye ve aracın büyüklüğüne göre değişkenlik gösterir. Telefonla aracın nerede kaldığını, nereye gideceğini ve markasını belirttiğinizde çekici hizmeti veren firmalar günün hangi saatinde olursa olsun mutlaka gerekli desteği sağlayacaktır. Çekiciler farklı türlere ayrılmış olduğundan her aracı çekebilecek bir çekici türü de vardır.

    7/24 hizmet veren firmalar sayesinde aracınızı arıza yaptığında bulunduğu yerde bırakmak zorunda kalmaz ve hızlıca sorunun tamir edilmesini sağlayabilirsiniz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular