Oyun Sunucusu Kiralama – Game Server

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageProcess tarafından güncellenmiştir.
  • Process
    Üye
    Yazılar: 1

    Oyun Sunucusu Nedir?
    Oyun sunucusu veya diğer tabiri ile Game Server çevrimiçi oyunlarda, oyuncuların kendi oyun sunucularını kurmalarına olanak sağlayan bir hosting hizmetidir. Özellikle Minecraft gibi popüler oyunlarda oyun sunucuları sıklıkla tercih edilmektedir.

    Oyun sunucuları genellikle üst seviye donanıma sahip olurlar ve genellikle oyuncuların bağlantı hızlarını optimize etmek (Ping değerini düşürmek) için coğrafi olarak bir çok konuma yerleştirilirler.

    Oyun Sunucusu Kiralama Hakkında
    Oyun sunucusu kiralama hizmeti genellikle hosting firmaları tarafından sağlanmaktadır. Bir çok popüler oyun sunucusu bulunmaktadır. Aslında oyun sunucularının bu kadar popüler olmasının sebebi oyunların popülerliği ile doğru orantılıdır. Örnek vermek gerekirse Minecraft günümüz de oldukça popüler bir oyundur. Dolayısı ile bu oyunda kendi serverine sahip olmak isteyen bir çok oyuncu olabilir.

    Natidos, oldukça geniş oyun sunucusu kiralama seçeneklerine sahiptir ve ryzen gibi güçlü işlemcilerle donatılmış sunucular üzerinden kiralama hizmeti sağlar. Aklınıza takılan tüm soruları, oyun sunucusu satın almadan önce müşteri temsilcisine iletebilirsiniz.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular