Sahil Kamp İstanbul

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kamp alanları doğayı seven insanların uğrak alanı olmuştur. Özellikle İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyor ve trafik sorunundan kurtulmak istiyorsanız kısa bir ara vermek için kamp alanlarını tercih edebilirsiniz. Sahil kamp İstanbul ve çevre ilçelerinde tercih edilebilecek en güzel yerler arasında bulunmaktadır. İstanbul çevresinden buraya gelmek isteyen çok sayıda tatilci bulunmaktadır. Sahilde kamp yapmak isteyenlerin tercihi doğa ile denizin bir arada olmasıdır. Bunun için hem doğada güzel bir gün geçirebilir hem de denize girerek zamanınızı çeşitlendirebilirsiniz.

    İstanbul gezilecek yerler açısından da çok güzeldir. İstanbul’a dışarıdan gelmişseniz ya da gelmeyi planlıyorsanız öncelikli olarak nerelere gidebileceğinizi de incelemeniz gerekiyor. İster deniz kıyısı ister tabiat yürüyüşü herkesin tercihine göre gidilecek yerler vardır.

    İstanbul Gezilecek Yerler
    Kısacası İstanbul dünyanın da gözünün olduğu şehirlerin başında gelmektedir. İstanbul’un güzelliğinin farkında olan pek çok kişinin turistik ziyarette bulunmak için geldiğini de söyleyebiliriz. İstanbul haliç, Unkapanı, Taksim ya da Kapalı Çarşı gibi aklınıza gelebilecek çok fazla yer vardır. Buraları bir günde gezebilmeniz kolay olmayacaktır.
    Kısacası İstanbul mutlaka herkesin gezip görmesi gereken şehirler arasında lider konumda. İstanbul’a geldiğinizde her yeri bir günde gezerek bitiremeyeceğiniz için daha fazla gün ayırmanız gerekir. Bu sayede daha fazla yeri daha iyi gezme imkanı yakalamış olacaksınız. Bu da İstanbul’u iyi tanıma imkanı yakalamış olmanızı sağlar.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular