Şehirler Arası Kurye Aynı Gün Teslim

  • Yazılar: 2

    Şehirler arası kurye gönderiniz, Türkiye’nin başlıca yerlerinde artık acil değil, acil olduğunda. Şehirler arası kurye ile paket ve mektuplarınız için acil şehirler arası kurye teslimat hizmetidir.

    Şehirlerarası kurye gönderinizi sabah 11’den önce bize emanet edin, ofisinizden teslim alın. Ertesi gün öğlen 12’ye kadar kapı kapı dolaşarak alıcınıza teslim ediyoruz. Şehirler arası kurye ve aynı gün teslim kargo hizmetine ayrılmış, postalarınızın ilerlemesini istediğiniz zaman takip etmenizi sağlayacaktır.

    Aynı zamanda size şehirler arası kurye teslimat düzenlemeleri konusunda tavsiyede bulunabilir. Çok gizli bir kurye teslimatı istiyorsanız, teslim alma aşamasından teslimat aşamasına kadar size özel bir şehirlerarası kurye hizmeti sunabilir.

    Bu şehirlerarası kurye hizmeti aynı zamanda diğer Türkiye şehirlerarası destinasyonlarına teslimatı için ve Türkiye’nin geri kalanı için mevcuttur. Şehirlerarası kurye ücretlerimiz hakkında fiyat teklifi veya şehirlerarası acil kargo hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için iletiime geçiniz. Şehirlerarası kurye teslimat uzmanı ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    Kaynak: https://sehirlerarasi.motokurye.org.tr/hakkimizda/

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular