Sıkma Kehribar Tesbih

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Erkekler için aranan hediye modelleri arasında tesbihler ilk sırayı çekmektedir. Özellikle kehribar tesbih modelleri bu alanda sıklıklara araştırılmaktadır. Ancak sıkma ya da diğer modeller konusunda dikkatli davranmak gerekmektedir. Zira bazı platformlarda gerçek gibi gösterilerek sahte olan ürünler satılmaktadır. Bundan kaynaklı olarak alışveriş öncesinde site hakkında kısa bir araştırma yapılması önerilmektedir. Böylece istenen modeller orijinallik garantisi üzerinden satın alınabilecektir.

    Tesbih Modelleri
    Tesbih modellerinde klasik olanlar her daim popülerlik açısından diğerlerinden yüksektir. Bu neden yüzünden uzun yıllardan bu yana hemen hemen aynı ürünler tasarlanmaktadır. El yapımı olan modeller kalitelerinden herhangi bir kayıp da vermemektedir. Buna karşın farklılık isteyenlere kişiye özel çalışmalar da gerçekleştirilmektedir. İsme özel olarak yapılan çalışmalarda zamanında teslim için önceden sipariş verilmesi önerilmektedir. Bu sayede teslim aşamasında hiçbir sorun ve gecikme yaşanmayacaktır.

    Kehribar ya da sıkma kehribar olan modellerin de satış oranları çok yüksektir. Doğal bir taş olmasının yanı sıra kehribar olan tesbihler renklerinden ötürü de tercih edilmektedir. Tesbihlerin sıklığı ya da büyüklüğü ise tercihe göre değiştirilebilmektedir. Buna karşın ince ve zarif olan modeller her daim diğerlerinden daha çok satılmaktadır. Modellerin kimi günlük kullanıma uygundur kimi ise sadece koleksiyon yapanlar tarafından satın alınmaktadır. Satıcılar artık internet üzerinden pazarlama yaptıkları için istenen modeller adrese teslim olacak şekilde kargoya verilmektedir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular