Simmurg Dezenfektan Kozmetik Gümüş Suyu

  • Yazılar: 1

    Kolloidal Gümüş Suyunun Faydaları Nelerdir?

    Son yıllarda hastalıklarla mücadelede bilinen tıp yöntemlerinin yanı sıra, alternatif tıp yöntemleri de yoğun bir şekilde uygulanmaya başlandı. Gümüş suyu ile tedavi de bu yöntemlerden en popüleri olarak önümüze çıkmaktadır. Gümüş suyunun şu ana kadar bilinen oldukça farklı faydası bulunmakla beraber, kansere karşı direnç göstermesi özelliğini oldukça ön plana çıkarmaktadır. Elbette gümüş suyunun faydaları sadece kanserle sınırlı değil. Kanser türlerinin yanı sıra HIV ve AIDS gibi hastalıkların tedavisi için de önemli bir aracı olarak görülmektedir. Bütün bu özelliklerin dışında gümüş suyunun fiziksel ve psikolojik olarak sağladığı pozitif etkiler ile, enfeksiyonların tedavisi için de ön plana çıkan terapi yöntemlerinden biri olduğu söylenebilir.

    Kolloidal gümüş suyu, hayati hastalıklar için faydalı olduğu gibi günlük hayatın akışında oluşabilecek sağlık sorunları için de oldukça önemlidir. Özellikle son dönemlerde oldukça bilinen bir tedavi haline gelen gümüş suyu, bağışıklık sistemi için de oldukça faydalıdır ve bu amaçla sıklıkla kullanılmaktadır.
    Gümüş suyunu faydaları gerçekten saymakla bitmemektedir. Gümüş suyunun şu ana kadar bilinen tüm faydalarını toparlayacak olursak aşağıdaki gibi bir liste elde ederiz;

    * Kanser, HIV ve AIDS gibi hastalıkların tedavisinde
    * Bakteri ve mantar gibi viral enfeksiyonlara karşı
    * Bağışıklık sisteminin güçlendirilip farklı enfeksiyonlara karşı
    * Sinüzit tedavisinde
    * Prostat gibi bazı hastalıklarda
    * Eklem romatizması hastalıklarında
    * Ağır olmayan yaraların iyileşmesinde
    * Kaşıntı ve tahrişin azaltılmasında
    * Dezenfektan olarak mikroplardan arınmak amaçlı kullanılabilir.

    Gümüş suyu ile tedavi hem ağızdan oral olarak hem de yaraları iyileştirmek doğrudan yaraya uygulanarak yapılmaktadır. Anti bakteriyel ve antiseptik özellikleri ile, vücudun dış etkenlere karşı korunmasında oldukça önemlidir. Uzmanlar tarafından yapılan bazı incelemeler göstermiştir ki gümüş suyu hücre duvarında bulunan proteinlere hücre duvarında hasar oluşturulan bakterilere bağlanarak savunma mekanizmasının oluşturulmasında da önemli bir rol oynamaktadır. Siz de Simmurg markalı Kolloidal Gümüş Suyu ürünlerini kullanarak, hem belirttiğimiz hastalıklarınızın tedavi edilmesini sağlayabilir ve de bağışıklık sisteminizin güçlendirilmesi için önemli bir adım atabilirsiniz.

     www.simmurg.com sitemizden bilgi alabilirsiniz

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular