tekno50.com

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 10 ay önce imagemelih007 tarafından güncellenmiştir.
  • melih007
    Üye
    Yazılar: 2

    Ben Melih Demirtaş Sakarya’nın Geyve ilçesinde yaşıyorum Bilim ve Teknoloji merakımdan bu siteyi kurdum.

    Web sitemizin adresi: tekno50.com Teknoloji haberlerinin, donanım yazılım incelemelerinin, dokümanların, forum, bilim ve teknoloji bilgilerinin paylaşıldığı websitesidir.

    tekno50.com teknolojiye dair haberlerin, piyasaya yeni çıkan teknolojik ürünlerin donanım ve yazılım incelemelerinin teknoloji severlerle buluşturulduğu web sitesidir. Ana menü seçeneklerinden forumuna da ulaşmanın mümkün olduğu sitede ayrıca kullanıcıların çevrimiçi olarak birbirleriyle sohbet edip sosyalleşebilmelerini sağlayan bir eklenti de mevcut.

    Tekno50.com’da Neler Var?

    tekno50.com adresini tarayıcınıza girdiğinizde karşınıza 500’den farklı haber ve anlatıcı rehber çıkıyor. En ilginç yanı ise sitenin bu halini alması sadece 1 yıl gibi kısa bir süre almış. Yayın hayatına yeni başlayan, az sayıda editör ile çalışan bir site için bu muazzam bir sayı.

    Konu çeşitliliği bakımından oldukça geniş ve doyurucu bir içeriğe sahip olan site 6 ana bölüme sahip.

    · Teknoloji

    Güncel haberlerin ve teknolojik gelişmelerin site takipçileri ile paylaşıldığı bölümdür.

    · Doküman

    Bu bölüm özellikle son derece faydalı bilgilerin bulunduğunu düşündüğüm donanım, yazılım ve hatta işlemci kodlamalarına kadar çeşitlilik içeren kullanım kılavuzu niteliğinde bir bölüm

    · Haber

    Teknoloji dışı, hayata dair ve aktüel haberlerin yer aldığı teknoloji ile daha az ilgili kullanıcıların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bölüm

    · İnternet

    İnternete dair bilgiler, internet sitelerinin kullanımları ve cihaz uygulamalarının web ara yüzleri ile ilgili aradıklarınızı bu bölümde bulabilirsiniz.

    · Mobil

    Farklı işletim sistemlerine ait mobil sorunlar, bu sorunlara çözümler ver uygulamalarla ilgili aklınıza gelen her şeyi bulabileceğiniz bölüm

    · Oyun

    Oyun severlerde unutulmamış. Bu bölümde oyun dünyasında haberler ve karşılaştırmalı incelemeler bulunuyor.

    Tüm yukarıda bahsettiklerimiz ilginizi çekmese bile sitede bulunan platform eklentisi sayesinde tekno50.com u sosyal bir mecra gibi kullanabilirsiniz. Radyo dinleyip, TV izlerken tekno50.com vasıtasıyla tanıştığınız arkadaşlarınızla sohbet etmenin tadını çıkartabilirsiniz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular