Tez Güvenlik Sistemleri

  • Yazılar: 1

    Güvenlik Sistemleri
    Güvenlik Sistemleri, Alarm setleri ve kamera setleri aslında bizim için bir çok şeyi ifade etmektedir. Bunlardan bahsetmek bizim asıl görevimiz. Tez Güvenlik Sistemleri olarak her zaman müşterimizin, kullanıcımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim asıl amacımız, hayata geçirdiğimiz sistemleri ve setleri, doğru ve düzgün çalıştırmak. En büyük hedeflerimizden birisi güvenilir bir isime sahip olmaktır. Çünkü yaptığımız iş güven ile alakalı ve bunu kazanırsak aslında her şeyi kazanmış anlamına getiriyoruz. Yaptığımız işi severek ve en iyi kadromuzla arkasında durarak yapıyoruz.

    Alarm Setleri
    Bildiğiniz üzere bir çok alarm seti oluşturduk. Bunları seçerken en iyi markaları ve o markaların en kaliteli ürünlerinden yararlandık. Örneğin Desi markası için Metaline ve Midline modelleriyle alakalı bir set ortaya çıkarttık. Aynı zamanda Paradox markası içinde gayet makul fiyatlarda bir setimizde mevcut. Alarm, güvenlikte öncelikli gelse de tek başına yetmeyen bir imkandır. Özel ve ince işçiliğimiz ile bu işi gerçekleştiriyoruz. Bu imkanın yetmediği yerde Kamera Setlerimiz devreye giriyor.

    Kamera Setleri
    Kamera Setlerimiz ise alarm setlerimiz gibi, kaliteden ödün vermeden en bilindik ve teknolojiye ayak uyduran markaları seçiyoruz. Neutron, Cenova ve Haikon markalarının 4’lü ve 8’li setlerini oluşturup içeriklerini elimizden geldikçe zengin tuttuk. Ayrıca fiyatlarını belirlerken sizlerin bütçesini sarsmayacak şekilde ayarladık. Turbo HD kalitede ve 2MP iç ve dış mekan kameralara sahip setlerimiz sizleri bekliyor.

    Tez Güvenlik Sistemleri, Kamera Alarm Sistemleri işinde her zaman öncü bir marka haline gelmeyi hedeflediğinden, yaptığı işi en hızlı ve anlamlı şekilde yapmanın çabasını verir. Bu zamana kadar yaptığı işleri Referanslarımız sayfasından görebilceğiniz gibi, orada gördüğünüz markaların sayesinde aslında nasıl tercih edildiğimizin farkına varabilirsiniz.

    Aynı zamanda sizlere, aklınızda takılan herhangi bir soru veya sorun için, görüş ve şikayetleriniz için her zaman bizimle iletişim içinde kalmanızı öneriyoruz. Çünkü güvenlik kadar iletişimde ihtiyaçtır. Sizlere anlık olarak cevaplar verebileceğimiz gibi, mail ve telefon ile bizlere ulaşmanız mümkün. Bizleri aramaktan çekinmeyin.

    Dosyalar:
    1. Tez Güvenlik Sistemleri
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.