Tiny House Türkiye

  • Yazılar: 2

    Tiny House’un Türkiye’de avantajları nelerdir?
    Arsa ve inşaat yatırımına gerek yok
    Hukuken mobil evler karavan statüsünde, ev değil araç olarak kabul ediliyor. Tiny house konseptinin bu kadar popüler olmasının en önemli nedeni yapı ruhsatına gerek kalmadan trafik tescili ve plakanızla evinizi gönül rahatlığı ile istediğiniz yere kurabilmeniz. Tiny house satın alarak; inşaat yaptırmak veya ev satın almak, belediye, tapu, imar izinleri, olası cezalar gibi birçok sorunu geride bırakıyorsunuz. Tiny House Park alanı kiralarsanız arsa yatırımına da gerek yok.

    Hem doğa hem konfor
    Artık boş zamanlarımızı mümkün olduğunca doğaya yakın olabileceğimiz yerlerde geçirmek istiyoruz. Betonarme evlerimizden çıkıp yine betonarme bir otel odasında uyumak istemiyoruz. Ama konforumuzdan çok taviz vermeden ev rahatlığını devam ettirmek için mobil evler bir seçenek sunuyor.

    Kira geliri imkanı
    Giderek artan tiny house popüleritesi satış ve kiralama imkanlarını da artıyor. Tiny house içinde geçiremediğiniz aylar veya haftalarınızı kiraya vererek, yatırımınızın bir kısmını geri alabiliyorsunuz (Tiny House Kiralama).

    Satışı Kolay
    Otomobil piyasasında olduğu gibi mobil evleri de alıp satması normal evlere göre çok daha hızlı ve masrafsız gerçekleşiyor. (Tiny House Satış)

    Evinizle birlikte geziyorsunuz
    Tekerlekli ev fikri bir dönem bir bölgeyi keşfettikten sonra, sonraki dönem bir başka bölgeyi keşfetme lüksünü getiriyor. Keşif istemediğiniz dönemlerde ise, varsa bahçenizde, misafirlerinize sunabileceğiniz bir müştemilat olarak kullanabiliyorsunuz.

    https://tinyhousefiyat.com/

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular