Tişört seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Tişört seçerken öncelikli olarak bedeninize uygun olanı tercih etmeniz gerekir. Örneğin kiloluysanız dar tişörtlerden uzak durmalısınız. Tişört erkek modelleri üretilirken erkeğin vücut ölçülerine göre belirlenir. Tişörtlerde farklı model seçenekleri vardır. Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi V yaka, U yaka gibi tişörtler en çok tercih edilendir. Bu tip tişört modelleri erkek olsun kadın olsun olduğundan ince göstermektedir.

    Tişört satın alırken dikkat etmeniz gerekenlerden biri de sağlıktır. Bunun için satın alacağınız tişörtün sağlığınızı da koruması gerekir. Pamuklu kadın erkek tişörtler en sağlıklı seçim olacağından doğru tercihtir.

    Tişörtler dolabın en önemli parçaları arasında bulunuyor. Kalitesini anlayabilmek dokunulduğunda tam mümkün olmasa da birkaç kez yıkamayla birlikte anlayabilirsiniz. Dolayısıyla tişört seçimi yaparken bildiğiniz ve güvendiğiniz yerden almanız mantıklı olacaktır. İnternet üzerinden satın alacaksanız referansları olan güvenilir adresleri tercih etmelisiniz.
    Son olarak tişört seçerken boyuna da önem vermeniz gerekiyor. Tişörtün boyu kalça hizasında olmamalı ya da çok kısa olmamalıdır. Oturduğunuzda belinizi göstermeyen tişörtler doğru seçimdir.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular