Toy Poodle Yavru

  • Yazılar: 1

    toy poodleToy Poodle yavru ırkını beslemek için O na sunulabilecek yaşam standartlarıda son derece önem taşımaktadır. Toy Poodle köpek özelliklerinden kaynaklı, ülkemizde son 10 senedir arz talebi zirvede olan köpek cinsidir. Dünyanın en akıllı 2. köpeği olmasının yanında, koku yapmama, tüy dükmeme ve antialerjik olma özelliklerinden bahçesiz evlerde beslenen köpek ırkları içerisinde talebi her daim ilk sıradadır.

    Toy Poodle Kaniş ırkını temsil etmekle birlikte günümüzde ırk özelliklerinin anlatıldığının yaşındığını görmekle birlikte talebi son derece yükselen, tüy dökmeyen koku yapmayan antialerjik köpek cinsi olmasından kaynaklıev içerisinde beslenen köpek cinleri arasında birinci sırayı almış durumdadır.

    Toy poodle eğitimi, zeki olmasından kaynaklı eğitiminde hassasiyet göstermek gerekir. Bilgili insana istemediği yeni bir bilgiyi empoze etmek nasıl zor ise, toy poodle ırkının eğitiminde de aynı şekilde uygun eğitim müfredatını uygulama noktasında hata yaparsanız yahut uygun ödül ceza proğramlarını kullanmazsanız eğitim geri dönüşleri istenilen düzeyde olumlu yansımayacaktır.

    https://www.turk5.com/ilanlar/urun/toy-poodle/

    Etiket: , ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular