Twitch Botu Kampanya

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Twitch izleyici botu satın almak isteyenler uygulamaları da internet sitelerini de tercih edebilmektedir. Bahsedilen sitelerin popülerlik derecesi yayıncıların sayısının artmasına paralel olarak yükselmiştir. Bu durum aynı siteler tarafından mobil uygulamaların tasarlanmasına kapı aralamıştır. Aynı nedenler rekabeti getirdiği için artık kaliteli ve güvenilir olan sitelerde belli kampanyalar düzenlenmektedir. Düzenlenen kampanyalar ile birlikte alımlar daha uygun fiyatlara denk gelmektedir.

    Twitch Bot Atma
    Yayıncıların kampanyalı olarak Twitch botu temin edebilmeleri için siteleri takip etmeleri çok önemlidir. Çünkü kampanyalar sadece belli dönemleri kapsamaktadır. Zaman aralıklarının sona ermesi ile birlikte var olan fiyatlar eski hallerine çevrilmektedir. Kampanyalar kaliteli olan sitelerde yapıldığı gibi yeni açılan sitelerde de gerçekleştirilebilmektedir. Yeni açılan sitelerin kampanya yapmasındaki temel neden ise tanıtımdır. Güvenlik açısından sorunu olmayan yeni sitelerden alım yapılmasında da herhangi bir sakınca olmadığınım altı çizilmektedir.
    Twitch bot atma tercihleri yayıncılara bırakılmaktadır. Ancak piyasada bir itibar temin edebilmek için bot satın alınması gerekmektedir. Aynı şekilde yayıncılar reklam anlaşmalarını kaybetmemek için de belli ortalamalarda izleyiciye sahip olmak zorundadır. Bazı nedenler yüzünden belli dönemlerde izleyici kaybı olması normaldir. Bu tür kayıpların maddi açıdan da bir kayıp oluşturmaması için bot satın alınması önerilmektedir. Kaliteli ve güvenilir olan sitelerden alım yapılması halinde anlaşılmayacağı bilinmektedir. Böylece yayıncılar itibarlarının devamını da otomatik olarak sağlamış olacaktır.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular