Valorant Hile Satın Al

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Valorant, oyunu hakkında kabaca bilgi vermek gerekirse çok oyunculu olan bir nişancı oyunu demek yerinde olacaktır. Oyun 5’ e 5 taktiği ile yani her iki takımda da beşer kişinin bulunmasıyla oluşur. Oyunda bir taraf saldırı diğer taraf ise savunma rolünü üstlenir. İki devre üzerinden oynanan oyun 25 turda tamamlanır. Oyuncular 13 turu kazandıkları anda oyunun galibi olarak sayılır. Oyunda 30 saniyelik satın alma süresi vardır. Oyuncular bu süre içerisinde istedikleri envanteri satın alabilirler, ancak satın almaları içinde birikmiş oyun paralarının olması gerekir.

    Oyun, mantığında oyun içi satıştan para kazanırken bunun dışında ücretsiz olarak oynanabilir. Valorant oyunun temel yapısının, grafiklerinin ve sesinin yüksek kalitede olması ister istemez kullanılan bilgisayarında gerekli olan teknik donanıma sahip olması gerekir. Gerekli teknik donanımı karşılamayan bilgisayarlardan oyunun oynanması mümkün olmayacaktır. Valorant hile yapılabilecek oyunlar arasında yer almaktadır. Yaptığınız hileyle birlikte oyun içindeki envanterlere ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz ve bu da oyunda kalma şansınızın daha yüksek olmasına imkan sağlar.

    Valorant Oyun İçi Hile
    Altın hilesi de yine oyunlarda geçerli olan bir taktiktir. Tüm hile türlerinde dikkatli olmanız gereken şey yaptığınız hile neticesinde doğru adımları atabilmek olması gerekiyor. Valorant bir nişancı oyunu olduğu için oyun içinde çok dikkatli olmanızda fayda var. En ufak dalgınlığın karakterinizin hayatını etkileyeceğini asla unutmamanız gerekiyor.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular