Web Sitenizi Gezen Ziyaretçilerinizin Gördüğünü Görün

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imagebasibozuk tarafından güncellenmiştir.
  • basibozuk
    Üye
    Yazılar: 1

    VisitorLAB, ‘See What Your Visitors See’ mottosu ile web site ve mobil uygulamalardaki online ziyaretçiler hareketlerini takip ediyor ve anlamlı veriler elde etmenize yardımcı oluyoruz. Böylece web sitenizi ya da mobil uygulamnızı bir kez de ziyaretçilerinizin gözünden bakmanızı sağlıyoruz.

    Aşağıda kısaca anlatmaya çalıştık fakat ön bilgi almak ve ücretsiz hesap oluşturmak için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz.

    15 günlük ücretsiz hesap oluşturmak için http://app.visitorlab.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Ön bilgi edinmek için https://www.visitorlab.com dan bizimle iletisime geçebilir ve sosyal medya hesaplarimizdan bizi takip edebilirsiniz.

    Ziyaretçi Kayitlari

    Web sitenizde yapilan tüm hareketler, kaydedilen videolar araciligiyla karsinizda! Bu videolarin yardimi ile bir yandan ziyaretçilerinizin mouse hareketlerini, sayfa geçislerini ve tiklama aliskanliklarini izlerken, diger yandan da her bir
    ziyaretçinin oturum bilgilerine ulasin.Sitenizi görüntüleyenlerin tarayici, lokasyon, cihaz türü bilgilerine ve çok daha fazlasina erisim saglayin.

    Isi haritasi

    Ziyaretçilerin web sitenizin en çok hangi noktalarina odaklandiklarini; fare hareketlerinden,tiklama oranlarindan ve sayfa geçislerinden elde ettiginiz analizler ile ölçümleyin.

    Uygulama Hatalari

    Çogu insanin deneyimlerini etkileyen bir hata ile karsilastiklari zaman siteden çiktigini biliyor muydunuz? Peki sizin kaç ziyaretçiniz form doldururken karsilastigi bir hata yüzünden sitenizden çikti ya da kaç kisi ilgilendigi bir ürünün detay sayfasina ulasamayip sitenizi kapatti?
    VisitorLab, sizin için tarayicilarda olusan hatalarin ayrintili bir listesini olusturur ve bu hatalar ile ilgili size uyarilarda bulunur. Böylece hem web sitenizdeki hatalari hizlica bulmaniza yardimci olur hem de ziyaretçilerinizin hayatini kolaylastirir.

    15 günlük ücretsiz hesap oluşturmak için http://app.visitorlab.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Ön bilgi edinmek için https://www.visitorlab.com/ dan bizimle iletisime geçebilir ve sosyal medya hesaplarimizdan bizi takip edebilirsiniz.

    basibozuk bunu beğendi.
    Dosyalar:
    1. visitorLAB
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular