Windows Lisansları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Windows lisansları sayesinde bilgisayarlarımızı daha etkili bir şekilde kullanabilmekteyiz. Windows lisans yazılımları sayesinde bilgisayar içerisindeki birçok uygulama aktif bir şekilde kullanılabilmektedir. Windows lisansları ile ilgili en çok merak edilen konu lisans kullanılmazsa ne olacağıdır. Windows lisansı olmadan bilgisayarda ihtiyaç duyulan birçok uygulama kullanılamıyor. Ayrıca bilgisayarda bulunan bilgilerinizin de herhangi bir güvenliği bulunmuyor.

    Lisanslara sahip olmak için bir çeşit anahtar yetkili firmalar tarafından satılıyor. Bu anahtar kullanılarak artık bir Windows lisansının sahibi olunabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta Windows lisansını güvenilir bir yerden almaktır. Çünkü güvenilir bir yerden alınmayan lisans daha önce kullanılmış ya da gerçek olmayan sahte bir lisans satışı yapabilir.

    Office Lisansları
    Office lisansları için yalnızca belirli uygulamalar kullanılacağı düşünülse de durum böyle değildir. Office lisanları ile birlikte ücretsiz ve büyük boyutta bir depolama alanına sahip olabilirsiniz. Belirli siteler ve yetkililer tarafından sağlanan Office lisanlarını satın alırken dikkat edilmesi gereken birkça nokta bulunuyor.
    Öncelikle bu lisans daha önce kimse tarafından kullanılmamış olması gerekmektedir. Her Office lisansı kişiye özeldir. Dahası, daha uygun fiyatlı bir lisans satın almak için daha cazip fiyatlı olanlara yönelmek yanlış olacaktır. Burada önemli olan belki de ömür boyu kullanacağınız Office lisansının içeriği ve son sürüm olmasıdır. En güvenilir depolama alanları için sizleri de sitemize davet ediyoruz.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular