WordPress Site Hızlandırma

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    İnternet sitesi kurmak isteyenlerin alt yapı olarak tercih edecekleri birden fazla sistem var, ancak Google için değerli olan alt yapılar arasın WordPress geliyor. WordPress açık kaynak kodlu olduğundan dolayı kolayca geliştirilebiliyor ve eklentilerle birlikte kolaylıkla istenilen şekle getirilebiliyor. Bir internet sitesi için birden fazla uygulanması gereken faktör var ve bunlar arasından en önemlilerinden birisi sitenin hızıdır. Çünkü internet kullanıcıları girdikleri sitenin hızlı olmasını ister. Hızlı olmayan bir internet sitesinden çıkışlar çok hızlı olduğundan bu sitenin arama sıralamasında yükselebilmesi açısından olumsuz bir durumdur. WordPress site hızlandırma işlemi yapıldığında ise site açılış hızı daha yüksek olacağından bu hem Google hem de kullanıcı açısından çok faydalı olacaktır.

    E-ticaret Sitesi Açmak
    Sitenin hızlandırılması özellikle e-ticaret siteleri açısından önemlidir. E-ticaret sitesi açmak isteyen birisi öncelikli olarak site kurulumu yapılırken sitenin hızını olabildiğince yükseltmek gerekir. Hızlı açılan ve site içerisinde hızlı hareket edildiğinde bu kullanıcı açısından çok faydalı bir durumdur.
    Arama motorları hızlı ve güvenli olan internet sitesini her zaman dikkate alır. İstediklerinin tam olarak yapılması durumunda ise ilk sıralara kadar çıkarırken kullanıcılar bunun memnuniyetini mutlaka yaşayacaklardır. Yapılan araştırmalara göre bir internet sitesinin açılış hızı 2 saniyenin üzerindeyse bu ziyaretçilerin siteye olan ilgisini kaybetmesine neden olacaktır. Kullanıcılar site içerisine alım ve inceleme konusunda ne kadar hızlı hareket edebilirse bu onlar için o kadar iyidir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular