Yeni Stil Abiye Koleksiyonları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Yeni moda abiye koleksiyonlarımız geniş model ve renk seçenekleri ile tarzınıza uygun bir şıklık oluşturmanızı sağlıyor. Özel gün ve davetlerde giyeceğiniz cesur tasarıma sahip abiye modellerimiz her beden kadına uygun oluyor. Sezonun canlı renklerinden oluşan kırmızı, turuncu ve violet abiye modellerimiz yenilikçi detayları ile ön plana çıkıyor. Tamamı beyaz vücuda oturan taş toka broş detaylı gece elbiselerimizle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bununla birlikte siyah ve antrasit pul, payet detaylı elbiselerimizle asil bir şıklık oluşturabilirsiniz.

    Göz Alıcı Detaylara Sahip Abiye Modelleri
    Haute couture kıyafet çeşitlerimiz tamamen sizin iç dünyanızı ve ruhunuzu yansıtan detaylar ile dikiliyor. Geçmişten günümüze popülaritesini kaybetmeyen ton sür ton şıklığı yeni sezon kişiye özel gece elbiselerimizde de görülüyor. Benzersiz tasarımlara sahip modellerimizi inceleyerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Yeni sezon abiye modellerimizde volanlı, uzun ve tül detayları göze çarpıyor. Sadelikten vazgeçemeyenler için tek renk abiye modellerimiz de mağazamızın en beğenilen davet elbiseleri arasında yer alıyor.

    Gece elbisesi deyince ilk olarak akla gelen simli kıyafetlerde JaByKırmızı kataloğunun çarpıcı modelleri arasında bulunuyor. Bunun haricinde iki renkli abiyeler ile tulum abiye modellerimiz de çok sevilen modellerimiz arasında yerini alıyor. Marjinal tasarımların ve dikkat çekici detayların öncüsü mağazamız yeni sezonda da sizleri baştan aşağı şık olmaya davet ediyor. Tarzınıza en uygun abiye modellerini uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular