Yükselen Burç Etkisi

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Yükselen burç etkisi sanılanın aksine insan yaşamı üzerinde oldukça etkilidir. Yükselen burcun etkisi kişinin yaşamının başından sonuna kadar etkisini sürdürür. Kişinin kararları, yaşamının neden bulunduğu safhada olduğunu ve tavırlarını belirler. Yükselen burçta önemli olan doğum saatinin bilinmesidir. Doğum saati bilindikten sonra kişinin yükselen burç tahmini yapılır ve hayatındaki etkisi yorumlanır.

    Dahası, yükselen burç dış görünüşü de etkiler. Kimi yükselen burçlar daha heybetliyken kimileri daha sakin bir dış görünüşe sahiptir. Kişinin hayatında oldukça önemli bir yere sahip yükselen burçların doğru saptanabilmesi ve etkilerinin ne olduğunu yorumlamak da oldukça önemlidir. Sitemizde sizler için bunu hizmete sunuyoruz.

    Yükselen Burç Görünümü
    Yükselen burç görünümü etkileyen ve kişinin hayatının doğru yorumlanabilmesi için önemli bir detaydır. Her bireye ayrı fiziksel ve kişisel özellikler sunan yükselen burç etkisi görünüm açısından oldukça önemlidir. Görünüm diyince akıllara fiziksel yapı gelse de bu yalnızca fiziksel bir görünüm değildir. Örneğin birisiyle tanıştınız ve dışarıdan görünen tavrınız ve kişiliğiniz de sizin görüntünüzün dışarı yansımasıdır.
    Tüm bu analizleri yapabilmek için yükselen burç tahmininde gerçeğe en yakın sonuç alınmalıdır. Bizler yükselen burç tahmini, analizi ve görünümü hakkında sizlere en yakın sonucu veriyoruz. Sitemizde sunulan hizmetlerle birlikte yükselen burç görünümünüzü öğrenip ona göre kendinizi şekillendirebilirsiniz. Doğru ve eksiksiz tüm burç yorumlarınız için sayfamıza bekleriz.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular