Zekat Hesaplama Sitesi Hakkında

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Çağımızda İslam’ı yaşayan birçok Müslüman bulunmaktadır. İslam’ın şartlarından biri olan zekat vermek Müslümanlar için oldukça mühimdir. Bu önemli noktayı gerektiği gibi yerine getirmeye çalışan Müslümanlar zekat miktarı yanlış vermek istemezler. Şefkat Eli derneğinin kurmuş olduğu Şefkat Eli insani yardım derneği zekat hesaplama aracı kurmuştur.
    Ticaret mallarınızın azlığı ya da çokluğu vereceğiniz zekat miktarını her anlamda etkilemektedir. Ülkemizde sürekli değişen kur ve dolar fiyatları verilecek zekatı da etkiler. Borçlarınızı ve maddi gelirinizi sitede verilen tabloya eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra Şefkat Eli sitesi direkt olarak zekat miktarını hesaplar. Şefkat Eli derneğinin kurmuş olduğu bu site hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilmek için siteyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

    Şefkat Eli Derneği ve Yardımları
    Şefkat Eli derneği sadece zekat hesaplama için hizmet vermemektedir. Ülkemizde ve hatta dünya çapında yardıma muhtaç her insana yardım eli uzatmak için hizmet vermektedir. Su kuyusu ve kurban yardımı yapan Şefkat Eli derneğine de zekat yardımı yapılabilir. Doğru güvenilir tek adres olan Şefkat Eli derneği projeleri ve bitmeyen aktif faaliyetleri ile en iyi şekilde gündeme gelmektedir. Yardımlaşan ve yardımlaşmak isteyen her Müslümana öncülük eden Şefkat Eli derneği, insani yardımların tümüne yetişmektedir. Şefkat Eli derneği hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilmek için iletişim numaraları üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular