ZiraatWeb – Tarım Bilgi Merkezi

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imagehhsenturk tarafından güncellenmiştir.
  • hhsenturk
    Üye
    Yazılar: 1

    Ziraat Mühendisi Ve Tarımsal Alanda Eğitim Görenlere Ders Notları

    Ülkemizde Ziraat Mühendisliği bölümleri üniversitelerin Ziraat Fakülteleri Bünyesinde toplanmaktadır. Ziraat Mühendisliği derslerinde toprak, bitki, tarım makinaları, tarımsal enerji sistemlerine dair birçok konuda sorumlu tutulmaktadır. Ziraat Mühendis ve yahut teknikerliğini okuyan öğrencilerin derslerinde yardımcı olacak ders notlarına yer vermekteyiz. Doğru kaynaklardan elde edilmiş olan en verimli bilgileri sitemiz üzerinden paylaşmaktayız.

    Daha girişimci ve tam donanımlı bir ruha sahip olan bireylerin yetiştirilmesinde pay sahibi olmaktayız. Öğrencilerin sınav maratonlarında işini kolaylaştıracak en önemli ders notlarına yer vermekteyiz. Ders notları paylaşımlarına ulaşmak isteyenler, en güncel paylaşımlara yer veren sitemizi takip edebilmektedir.

    En Güncel Ders, Sınav Soru ve Notları

    Güvenilir eğitim portalımızda öğrencilerin istedikleri sınav soru ve ders notlarına dair paylaşımlarımız yer almaktadır. Çks ile ilgili olarak birçok bilgi paylaşımlarına yer verilmiş olduğundan, aradıklarınızı kolayca bulabileceksiniz. Sınavlarınıza hazırlık aşamasında, iyi bir kaynak olacak ders notlarını hazırlamaktayız. Tarım ve Ziraat Mühendisliği ile ilgilenenlerin işine yarayacak ders notlarını sitemizde bulabilmeniz mümkündür. Ders notları, doğru bilgiler ışığında kullanıcılara özel şekilde sunulmaktadır.

    Ücretsiz Üye Ol Not Takibi Yap

    Ücretsiz bir şekilde eğitim sitemize kaydolma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu sayede en güncel paylaşımlarımıza anında ulaşmaya başlamış olacaksınız. Bu konuda öğrencilere yönelik hiçbir şekilde sorunlar çıkarmamakta ve istedikleri bilgilere ulaşmaları sağlanmaktadır. Sitemiz ile artık tarımsal alanda çalışmalarını yürütecek olanlar doğru bilgiye erişmiş olacaktır. Sitemizin kolay kullanımı sağlayacak bir arayüzü bulunmaktadır. Tamamen kullanıcı dostu şekilde tasarlanmış olduğundan dolayı istediğiniz zaman sitemizde yer alabileceksiniz. Bölümüne dair veya çeşitli tarımsal alanlarda çalışmalar yürüteceklere kesintisiz bir ortam yaratılmaktadır. Sitemiz içerisinde ilginizi çekecek olan birçok kategori yer almaktadır.

    Tarımsal Bilgilere Ulaşın

    Ziraat Web sitemizde artık tarımsal bilgilere anında ulaşacaksınız. Sitemizde yer alan tarımsal bilgiler kategorimizde şunları rahatlıkla bulabileceksiniz;

    -Arıcılık

    -Bitki rehberi

    -Entomoloji sözlüğü

    -Gübreleme ile ilgili bilgiler

    -Tarımsal bilgiler

    -İngilizce- Türkçe kelimeler

    Sadece bunlar bulunmadığı gibi haber, makale, eğitim, forum gibi hizmetleri de kapsamaktadır. Kullanıcılarda sitemizdeki istedikleri bölüme girebileceklerdir.

    Ziraat, Tarıma Dair Eğitim ve Haberler

    Çks ile ilgili olarak bilgi, eğitim ve haberleri sitemizde bulacaksınız. Sürekli olarak güncel şekilde paylaşımlarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz. Buna göre sizlerde bilgilere ulaşmak istediğiniz zaman eğitim sitemizde yer alabilirsiniz. Tarıma dair bilgi merkezi olarak çalışmalarını yürüten platformumuza dahil olabilirsiniz. Sitemiz sağ köşesinde yer alan kullanıcı adı ve parola kısmını tamamlayarak, ücretsiz bir şekilde kaydolabilirsiniz. Ayrıca isterseniz sosyal medya hesaplarımızdan da takibinizi yapabilirsiniz.

    Sitemizin hemen sağ tarafından son eklenen bölümü yer almaktadır. Bu bölümde en son eklenen güncel haber, not ve soruları bulabilirsiniz. ZiraatWeb.com farkıyla artık Ziraat ve Tarıma dair merak ettiğiniz her şeyi öğrenmeye başlayacaksınız.

    Ders notu arayışı içerisinde olan kullanıcılarımız hemen ders notlarının yer aldığı kategorimize giriş yapabilir. Sınava hazırlık yapacak ve yüksek puan almak isteyen öğrencilerimiz, sınav notları kategorisinde olmalıdır. Sitenin aktif şekilde işleyişi olmakta ve sürekli olarak yayınlara yer verilmektedir. Aynı zamanda sitemiz içerisindeki iletişim bölümünden, farklı sormak istediğiniz sorulara yanıt alabileceksiniz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular