Acil Tercüme

  • Yazılar: 2

    Bütün çalışma talepleriniz de çözüm ortağınız olan acil tercüme, katalog, kitap, web sitesi metinlerinin çevirilerinde; tasarım, baskı ve grafik işlemlerin de , hemde istenen program doğrultusunda müşterimize tam hizmet vermekteyiz.

    Çevirilerin tamamlanmasından sonra ise çeviri metinlerinin Editör Çevirmen tarafından kontrol edilmesi hata varsa hataların düzeltmelerinin yapılmasını sağlıyoruz.

    Acil Tercüme

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • image
    Yazılar: 32

    teşekkürler.

    image
    Yazılar: 2

    Tek bir adresten, tüm çalışma taleplerinizin karşılanmasında çözüm ortağınız olan Acil Tercüme, kullanım kılavuzu, katalog, kitap,web sitesi metinlerinin çevirilerinin; grafik, tasarım, film, baskı işlemlerini de, hem de istenen program doğrultusunda çevirmenve grafikerleriyle oluşturarak, müşterisine tam hizmet vermektedir.

    Böylelikle, tek bir çalışma için birkaç firmaca paylaşılan iş sonucu oluşan; font uyuşmazlıkları, baskı kalitesinin verimsizliği, bir sonraki aşamada çeviride istenmeden oluşan silinmeler/kayıplar… vb. gibi sıkıntı yaratan olumsuzluklar ortadan kalkarak, müşteriye nitelikli ve tam hizmet vermenin rahatlığıyla profesyonel çalışmalar yapılarak; zaman, para, prestij…kayıpları da ortadan kalkar.

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular