Anaokuluna Özel Uygulamalar

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Anaokulu çocukların hayatında önemli bir yer edinir. Okul öncesi çocukta insanlarla kaynaşarak okul psikolojisi üzerine ön bir kazanım sağlar. Çocukların takibini yapmakta zorlanan anne veya baba eğer boş vakitleri yoksa ve çocuklarını bırakacak bir yer bulamıyorsalar aynı zamanda çocuklarını anaokuluna bırakmaktadırlar.

    Çocukların yaptığı aktiviteler aynı zamanda hâl ve hareketleri şekillendireceği gibi onun kişiliğinin ortaya konmasına görüşlerinin şekillenmesine neden olur. İleride olacağımız bireyin özelliklerini küçük yaşta ailemizden ya da çevremizden alırız.

    Anaokulu seçimi ise son derece önemlidir. Çocuğun öğrenime en açık olduğu yaşlar olduğu için etraftan kazanacağı bilgiler beyninde uzun süreli yer edinecektir. Bu bilgilerin doğru bir kaynaktan olması adına anaokulu öğretmenlerinin ve anaokulu arkadaşlarının iyi olması önemli bir etken. Çocuğunu anaokulunda ziyaret edemeyecek anne ve babalar adına anaokulu uygulaması geliştirmeleri devam ediyor.

    Öğretmenden Anlık Bildirimler
    Öğretmenin çocuk hakkında söyleyecek bir şeyi olduğu zaman anaokulu mobil uygulama üzerinden paylaştığı bir mesaj, bir içerik veya farklı bir bileşenin bahsedilen çocuğun ailesine anaokulu mobil bildirim düşüyor.
    Bildirim yoluyla artık aileler öğretmenlerle birebir yüz yüze görüşmeden veya telefon paylaşmadan görüşmüş olabiliyor. Çünkü diğer türlü insanlar hafta sonu kişisel numaralarından rahatsız edilebiliyor veya türlü türlü farklı durum gelişebiliyor. Kreşlerde de kullanılan bu kreş mobil uygulama hem anaokulu yönetimine hem de aileye iyi yol sağlıyor.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular