Bentoshield

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Su yalıtımı hem konut olarak kullanılacak olan binaların hem de diğer yapıların en önemli kısımlarından biri olarak kabul edilmektedir. Membran su yalıtımı denince akla ilk gelen materyallerden biridir. Kullanımının kolay olması ya da temin açısından sıkıntı yaratmaması bu materyali öne çıkarmaktadır. Ancak artık farklı tür yalıtım malzemeleri de fiyat performansları sayesinde kendilerinden söz ettirmeye başlamışlardır.

    Temelaltı su yalıtımı binalarda en çok önemsenen yalıtım alanlarından biridir. Aynı şekilde çatıların da suya karşı dayanıklı olmaları gerekmektedir. Bunların yanı sıra yapay göletlerden çöp biriktirme alanlarına kadar hemen hemen her alanda suya dayanıklı zeminler oluşturulması şarttır. İnşa edilen yapıların uzun soluklu sorunsuz olarak değerlendirilmelerini garantileyen yalıtım materyalleri bu alanda yeni malzemelerin kullanımını da teşvik etmektedir.

    Temelaltı Su Yalıtımı
    Bentoshileld su yalıtımı için kullanılan yenilikçi materyaller arasında sayılmaktadır. Ürün hem kısa süre içerisinde uygulanmakta hem de uzun süreli fayda vermektedir. Üstelik diğer materyaller gibi işçilik ücretlerinin de yüksek olmadığının altı çizilmektedir. Bu sayede yapılar için ek masrafların değerlendirilmesine gerek kalmamaktadır. Materyal yapısı ile birlikte uygulama zamanından çalmamaktadır. Çivi ile çakılarak istenen hemen her zemine uyum sağlayabilmektedir. Kendiliğinden şişerek zemini su geçirimine karşı da diğer olası darbelere karşı da koruma altına almaktadır. Piyasada temini de zor olmayan bu materyal özellikle inşasına yeni başlanan yapılarda kendine yer bulmaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular