Chat Yapmak Güvenli Midir?

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Giderek büyüyen ve gelişen internet ağı dünyasına ayak uydurabilmek, farkı insanlarla tanışıp, sohbet edip keyifli vakit geçirmek istiyorsanız chat sitelerine üye olup giriş yapmanız ve kendi kişisel profil sayfanızı oluşturmanız gerekecektir. Ancak bunun güvenli olup olmadığı hakkında bazı yerli endişeleriniz var ise ve sohbet ya da profil gizliliği hakkında da merak ettikleriniz var ise en önemlisi özellikle yeni açılmış ve sizden belli bir miktarda para talep eden web site ve uygulamalardan uzak durmanız en mantıklısı ve gerekli olacaktır.
    Sizi ve profilinizin gizliliğini tehdit edebilecek web site ya da uygulamaları yeterince araştırma yaptıktan ve mantık süzgecinizden geçirdikten sonra anlayabilir ve bunun doğrultusunda o web site ve uygulamalardan uzak durabilirsiniz.

    Seviyeli Sohbet Nedir?

    Seviyeli sohbet seçeneği de hemen hemen bütün chat için oluşturulmuş olan uygulamalar ve web sitelerinde mevcuttur. İnternete seviyeli sohbet yazdığınızda karşınıza pek çok alternatif çıkacaktır. Ancak bu alternatiflerin hepsi maalesef ki iyi sonuçlar doğuramayabilir. Gerçekten orada vaat edildiği gibi seviyeli bir biçimde sohbet ettirmeyebilir, seviyesiz pek çok kullanıcı ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sohbet odalarında yani birden çok insanın bulunduğu kanallarda bu durumla karşı karşıya gelmek daha mümkündür. Bu yüzden sizin sohbet edeceğiniz, chat yapacağınız web sitesini seçerken birden fazla sohbet seçeneği olan sitelere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular