Ertekin Kimya

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Ertekin Kimya olarak uzun yıllardır İstanbul için de ve ülkenin pek çok yerinde firmamız hizmet vermektedir. Ertekin Kimya aynı zamanda Türkiye’nin en büyük kalsit üreticisi olan ve Niğde’de yer alan Niğdaş Madenciliğin İstanbul bayii olarak da hizmet vermektedir. Böylece adından söz ettiren firmamız profesyonel bir çalışma ekibiyle hemen hemen pek çok alan üretimde bulunmaktadır.

    2011 yılında kurulan firmamız alanında uzman ve deneyimli kişiler tarafından kurulmuş olup halen de alanında uzman kişiler tarafından faaliyetlerini sürdürmektedir. Alanında uzman kişilerin çalışıyor olması firma için oldukça büyük bir avantaj sağlayarak kaliteli ürün ve hizmet vermektedir. Ürünlerimizi satın almak ya da hakkında bilgi almak için çağrı merkezi numarasından ya da mail üzerinden ulaşarak hızlı ve kolay bir şekilde iletişime geçilebilmektedir.

    Ertekin Kimya Ürünleri
    Ertekin Kimya olarak firmamızda kalsit, talk, titanyum dioksit, stearik asit, cpe ve cpe klorlanmış polietilen gibi pek çok ürünü boya yapımında, seramik için, böcek ilacı üretiminde, kaplamalarda, kağıt sanayiinde, kozmetik ve farmakoloji gibi pek çok farklı sanayi alanı için satışa sunmaktayız. Böylece sanayi alanlarında ki pek çok ürünün üretiminde direkt olarak katkı sağlayıp faaliyet alanlarımızı genişletmekteyiz. Ürünlerimizin sıklıkla tercih edilmesinin sebebi hem kaliteli hem de güvenilir olmasından kaynaklanmaktadır. Böylece Ertekin Kimya olarak ilk amacımız güvenilir olmak ve müşteri memnuniyetini kazanmaktır.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular