Farmasi Katalog

  • Yazılar: 2

    Farmasi ile 126 ülkeye ihracaat yaparak, alanında ihracaat şampiyonu olmanın gururunu yaşıyoruz!

    1950 yılı içerisinde rahmetli Dr Cevdet Tuna tarafından Tan Sağlık Hizmetleri olarak sağlık alanına ilaç, ham madde, üretim ve ihracaat amacı ile kurulan firmamız, 1985 yılı başlarında Kozmetik alanın da artan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda, Alize Kozmetik olarak 2. şirketini kurdu. Sağlık sektöründeki biriken bilgi ve tecrübemiz ile Kişisel Bakım Ürünleri ve Parfüm alanında kısa sürede içerisinde çığır açmayı başardık. Bebek bakım ürünleri 1995 yılı itibari ile üretilmeye başlandı. Hedeflerimizi daha bir üst düzeye taşımak amacı ile 2003 yılında Tan Sağlık Hizmetleri ve Alize Kozmetik birleşerek,bugünkü adı olan Tanalize Kozmetik A.Ş adını aldı.

    Dünya genelinde 25 kişiden her biri Farmasi ürünlerini kullanıyor…
    126 ülkeye ihracat yaparak kozmetik sektöründe ihracat şampiyonu olan Tanalize kozmetik, ürünlerini “FARMASİ” markası adı altında Dünyada 370 milyon kişiye ulaştırıyor.

    Farmasi 5 ayrı entegre fabrikası ile kendi kendine yetebilen entegre üretim fabrikasıdır….
    Farmasi Kozmetik İstanbul Ömerli Çekmeköy de 56.000 m2 lik kendi tesislerinde günlük iki bin ton üretim kapasite ile Kozmetik ve Kişisel Bakım ürünleri üretmektedir. Farmasi Kozmetiği rakiplerinden önde tutan en büyük özelliği kendi kendine yetebilen bir entegre tesise sahip olmasıdır.

    2200 çeşit Kozmetik ürünü…

    Farmasi Kozmetik ürünleri Dünya genelinde 126 ülkede kullanıldığı ve kalite politikası gereği ürün yelpazesini oluştururken Dünya trendlerini takip ederek ihtiyaç ve talepler doğrultusunda kaliteli ve bitkisel içerikli ürünler geliştirir. Farmasi Kozmetik Makyaj ürünlerine, El ayak bakımından, Cilt bakımından, Islak mendile, Temizlik ürünlerinden tutun Diş Macununa kadar 2200 den fazla ürün yelpazesi ile Dünya genelinde bir çığır açarak 370 milyon insana ulaşmaktadır.

    Farmasi’nin Türkiye’de ve Dünya’da satış stratejisi Doğrudan Pazarlama
    Her platformda ve her zaman Dünyada insanlara sağlıklı, iyi ve kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla tüketiciye sunan Farmasi Kozmetik yine bu politika ile Türkiye, Ukrayna ve Amerika başta olmak üzere 8 ayrı ülke içerisin de satış stratejisini “Doğrudan pazarlama” olarak belirledi. Farması olarak “Ürünlerimizi Kullan, Tavsiye et, Kazan!” politikası güderek, Dünyada 600 Bini aşkın Farmasi Satış Danışmanı ailemizin bir üyesidir.

    Farmasi Network satış ve pazarlama ağı…

    Başta ülkemiz Türkiye, Bosna, Makedonya, Ukrayna, Yavru Vatan KKTC, Azerbaycan, Fas, Mauritius Gürcistan, Sırbistan, Karadağ, ile her yere ulaşmayı hedeflemektedir.

    Sağlıklı Ürün ve Kalite Politikası

    Kozmetik sektörün de piyasada lider olmak hedefi doğrultusunda,
    İnsanlarımızın istediği sürede ve özellikte; sağlıklı ve kaliteli ürün üretmeyi,
    Üretim esnasından meydana gelebilecek, aksaklık ve eksiklikleri minimize boyuta düşürerek,

    – daha etkin ve kaliteli ürün üretmeyi,
    – Her geçen gün artan ürün yelpazesi ile tüm insanların ihtiyaçlarını karşılamayı,
    – Çalışma arkadaşlarımızın eğitim ve gelişimine önem vermeyi,
    – Farmasi ailemizde çalışanlara verdiğimiz değeri sürekli ve artarak sabit kılmayı,
    – İnsanlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını taleplerin üzerinde gerçekleştirmeyi,

    taahhüt ediyoruz.

    http://www.farmasi-katalog.net

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular