İnstagram Beğeni ve Takipçi Arttırma

  • Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageSema tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Milyonlarca kullanıcıya ulaşmış sevilen bir sosyal medya platformu olan İnstagram kullanıcılarının genel hedefi daha fazla takipçiye ve beğeniye sahip olmaktır. Burada devreye takipçi satın al giriyor. Ayrıca İnstagram beğeni satın al seçeneğide kullanıcılar tarafından çok kullanılan bir seçenektir. Beğeni satın al seçeneği sayesinde kullanıcılar daha fazla beğeniye sahip olabilmektedirler. Bu sebeple Türkiye de yaşayan insanlar Türk beğeni satın al seçeneğinden sıklıkla faydalanmaktadırlar. Bunun yanı sıra Türk takipçi satın al seçeneği de bu kullanıcılara verimli sonuçlar sunmaktadır. Oto beğeni satın al tercihi yapan insanlar diğer kullanıcılara bakıldığında daha fazla beğeniye sahip olma şansını yakalamaktadırlar. Bunun yanı sıra bot takip satın al seçeneği de göz önünde bulundurulması gereken yapılardandır.

    Hemen herkes tarafından kullanılan bu sosyal medya platformları sayesinde insanlar tanışıp sosyalleşme şansına sahip olabilmektedirler. Fakat daha fazla takipçi ve beğeniye sahip olmak isteyen insanlar, diğer kullanıcılardan daha önde olabilmek adına bu tip yöntemlere daha fazla başvurur hale gelmişlerdir.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    Sema
    Üye
    Yazılar: 199

    Bu satın alınan takipçiler kısa bir süre sonra gönderilen hesaptan yavaş yavaş düştüğü ve eski haline geldiği söyleniyor. Kalıcı takipçi ve beğeni satanlar da var mı?

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular