Kaş Dövme

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Antalya dövme kararı alan kişiler için salon alternatifleri oldukça fazladır. Kişilerin taleplerinin yüksek olması bu işin yapıldığı alanların sayısının artması neticesini getirmiştir. Ancak bireylerin her yerde dövme yaptırmaları uygun değildir. Çünkü dövme salonlarının özellikle hijyen şartlarını sağlamamaları durumunda ciddi sağlık sorunları oluşturmaları muhtemeldir. Bundan ötürü merdiven altı olarak da tabir edilen salonlarda sadece uygun fiyatlı diye dövme yaptırmaktan kaçınmak gerekmektedir.

    Bireyler Kaş dövme olsun piercing olsun salonlarda çalışan kişiler hakkında da bilgi sahibi olmak zorundadır. İki işlem de geri dönüşü olmayan adımları içermektedir. Bundan kaynaklı olarak uzmanlar tarafından yapılmaları çok önemlidir. Özellikle piercing konusunda belli bölümlerdeki sinirlerden uzak durmak çok önemlidir. Vücudun uygun alanları ise ancak uzmanlar tarafından bilinebilmektedir. Dövmede ise kişilerin yetenekli olmaları gerekmektedir. Diğer türlü istenen dövmeden tamamen başka bir sonucun vücutta taşınması gerekebilmektedir. İlerleyen dönemlerde böyle sorunlar yaşamak istemeyenlerin
    sanatçıların daha önceki çalışmalarını kontrol etmeleri önerilmektedir.

    Dövme Bakımı
    Kişiler için Samsun dövme işleminin tamamlanması demek işlemlerin tümünün sone ermesi demek değildir. Bu aşamadan sonra dövme yaptıranlar için bakım adımlarının atılması istenmektedir. Dövme bakımı hem görünüm açısından hem de iyi bir iyileşme süreci yaşanması açısından çok önemlidir. Özellikle büyük olan dövmelerde önerilen kremlerin ve losyonların düzenli olarak kullanılması gerekmektedir. Salonlara kontrole gidilmesi de önemlidir. Böylece düzeltilmesi gereken alanlar düzeltilebilmektedir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular