Kış bahçesi modelleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageferhat tarafından güncellenmiştir.
  • ferhat
    Üye
    Yazılar: 2

    Kış Bahçesi Modelleri

    Kış bahçesi kullanım özellikleri ile pek çok kişinin tercih ettiği yapılar arasında yer alır. Özellikle farklı tasarımları ile hemen her mekana uyum sağlayabilir. Yaz mevsimini seviyor ve bitkiler ile yakından ilgileniyorsanız harika kış bahçesi modelleri hakkında bilgi sahibi olup kendiniz için kış bahçesi tasarımları yaptırabilirsiniz. Doğa olaylarından etkilenmeyen ve dört mevsim kullanılabilinen kış bahçeleri Türkiye’deki her şehre uygulanabilir özelliktedir. Kış bahçesi çeşitlerinde mekanın büyüklüğü ve küçüklüğü önemli değildir. Doğru bir şekilde ölçüler alındığında her mekana kolaylıkla uygulanabilir. Farklı yapı malzemeleri ile yapıldığı için dışarının sıcaklığını veya soğukluğunu kesinlikle içeriye taşımaz. Kış bahçesi modellerinde kullanılan yapı malzemeleri, cam, pvc ve alüminyum gibi ürünlerden oluşmaktadır.

    Cam Kış Bahçesi Modelleri

    Kış bahçesi modelleri arasında en çok tercih edilenleri elbette cam olanlarıdır. Isı yalıtımına sahip olan cam kış bahçe modelleri evlerin bahçelerinde, teraslarda ve balkon gibi yerlerde kolaylıkla kurulumu yapılarak kullanılabilir. Özel ısıtma sistemi ile de kolay ve ekonomik ısıtma sağlar. Her mevsim kullanılabilir ve içindeki bitkiler güneşi her cepheden kolaylıkla alabilir.

    Villa Kış Bahçesi Modelleri

    Villalarda yapılabilecek en güzel alanlardan biri de kış bahçeleridir. Burada estetik ve hoş görünüşlü kış bahçesi modelleri tercih edilebilir. Özellikle ahşap ve taş görünümlü modeller villaların bahçeleri ile birebir uyum sağlayan modeller arasında yer alır. Yine ısıtma sistemlerinin yanında şömine de kullanılabilir. Büyüklüğü ise mekana göre değişir. Bitkiler için uygun olduğu kadar ev sahipleri için de hoşça vakit geçirebilmeleri için de uygundur. Özel havalandırma sistemleri sayesinde yaz mevsimleri de rahatlıkla kullanılabilir.

    Apartmanda Kış Bahçesi Modelleri

    Apartman hayatı sıkıcı ve monoton olabiliyor. Bu nedenle kişiler doğaya özlemlerini kış bahçesi ile giderebilir. Burada apartmanların teraslarına ya da bahçelerine en uygun kış bahçeleri yapılabilir. Kış bahçesi aksesuarları ile de son derece şık mekanlara bürünecektir. İster evlerinizde isterseniz de iş yerlerinizde çeşitli kış bahçesi modellerinden faydalanabilirsiniz. Hazır kış bahçesi çeşitlerinin yanında özel tasarımlı kış bahçeleri ile de mekanlarınıza farkı bir boyut kazandırabilirsiniz.

    Kasva Yapı Mimarlık

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular