Online Tesettür Mayo

  • Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imagedvrzener tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil hazırlıkları yapılmaya başlanmaktadır. Tatil hazırlıklarında en önemli alanlar mayo ya da bikini tercihleri olarak gösterilmektedir. Tesettürlü hanımlara özel olarak çıkarılan koleksiyonlar sayesinde tesettür plajlara gitmek açısından bir engel teşkil etmekten çıkmıştır. Zira tesettür mayo modellerine ister mağazalar üzerinden ister online satış platformlarından erişim sağlanması mümkündür. Üstelik modeller her sezon yenilenerek trendlere ayak uydurmayı kolay hale getirmektedir.

    Yarı tesettür ya da tesettür olarak sınıflara ayrılan mayo modellerinin internet üzerinden satın alınması esnasında belli kıstaslara dikkat edilmelidir. Bu tür ürünler hijyen açısından farklı hassasiyetler bulundurmaktadır. Bundan kaynaklı olarak yorumların okunması ve tam beden tutturulması önemlidir. Yorumların olmadığı ürünler hakkında ise mağaza ile iletişime geçilmelidir. Özellikle iade kabul edilmeyen bazı parçalar için mümkün olduğu kadar çok bilgi alınması önemlidir.
    Tesettürlü olan mayo takımlarının içerisinde bone şeklinde tanımlanan parçalar da bulunmaktadır. Fakat bu parçalar genellikle klasik olarak tasarlanmaktadır. Siz de klasik olan takımınızı özel hale getirebilmek için ekstra boneler temin edebilirsiniz. Markaların bone üzerine kurmuş oldukları koleksiyonları bu durumun daha kolay şekilde sağlanmasına yardımcı olacaktır. Üstelik boneler belli kampanyalara da girmektedir. Kampanyaların takip edilmesi sadece bonelerde değil tesettür ve yarı tesettür olan mayo modellerinde de uygun fiyatlar üzerinden alışveriş yapılmasına olanak tanımaktadır.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    dvrzener
    Üye
    Yazılar: 12

    Genç tesettür giyim hizmeti veren firmaların diğerlerine göre sizin de belirttiğiniz gibi bir tık daha fazla titiz davranması gerektiği kanaatindeyim. Özellikle tesettür mayolarda rahatlık ve şıklığı bir arada yakalayabilmek için özen ve çaba gerekli oluyor. E pek tabi bu çabanın ardında da yaptığın satış ve verdiğin hizmetle kendi reklamını yapmış oluyorsun. Yani kaybedecek değil kazanacak çok şeyiniz oluyor.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular