Tesettür Elbise Modelleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Tesettür giyim konusu oldukça geniş bir alanı içermektedir. Bu durumun nedeni bireylerin tarzlarının farklı olmasından ileri gelmektedir. Kimileri tesettürlü olanlara özel olarak tasarlanan kıyafetleri tercih etmektedir. Kimileri ise klasik olan parçaları kombin ederek kendilerine göre bir tesettür biçimi oluşturmaktadır. Buradan da anlaşıldığı gibi istenen sonuçlara erişimde bireylerin moda anlayışı ve istekleri değerlendirilmektedir.

    Tesettür kombin yapımının daha kısa süre içerisinde yapılabilmesi için doğrudan tesettür elbise modellerinin incelenmesi önerilmektedir. Zira bu tür elbiseler gerek etek gerekse kol boyu olarak tesettüre uygun şekilde tasarlanmaktadır. Üstelik elbiselerde desenden kumaş tipine kadar farklı alternatifler bulunmaktadır. Böylelikle bireyler gerek yaz mevsimlerinde gerekse kış mevsimlerinde istedikleri elbiseleri kullanabilmektedir. Açıklanan moda algısı sıradan elbiseleri de tesettüre uygun hale getirme sonucunu oluşturmuştur. Son yıllarda özellikle diz hizasında olan bol elbiseler tesettürlü hanımlar tarafından kullanılmaktadır. Kullanım için genellikle bir pantolon seçen tesettürlü hanımlar böyle de şık neticeler elde edebilmektedir.

    Tesettür Takım Modelleri
    Kombin yapmanın en kolay yöntemlerinden biri de tesettür takım modellerinin tercih edilmesi olarak açıklanmaktadır. Bu sene de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi takımlar bir hayli popülerdir. Üstelik alt üst takımlar illa ki birbirileri ile kullanılacak diye bir şart da bulunmamaktadır. Birkaç adet takım temin ederek çapraz şekilde değerlendirme sağlamak da mümkündür. Böylece farklı stillere de şans verilmiş olunacaktır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular