Saç Ekimi ile Birlikte Doğal Bir Görünüm

  • Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imagetoptanci tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kel olmak için birçok kişi için büyük bir sorun olarak göze çarpmaktadır. Kişiye genel olarak kendisini iyi hissettirmemekte olan bu durum ile birlikte psikolojik olarak da zarar vermektedir. Kellik genel olarak birçok kişi için şıklık anlamına gelse de bu durumdan memnun olmayan kişilerin sayısı oldukça daha fazladır. Kellik probleminden kurtulmak isteyen kişilerin ilk tercihi fiyat olarak daha uygun olması sebebi ile peruk olmaktadır. Peruk kişiye genel olarak yapay bir görünüm verdiği için diğer seçimler saç ekimi yönünde olmaktadır. Saç ekimi İstanbul içerisinde daha başarılı bir şekilde yapılmaktadır.

    Saç ekimi için sadece ülkemizdeki vatandaşlar değil yurtdışından birçok kişi de talep oluşturmaktadır. Arap kişilerin bu bağlamdaki en çok isteği dhi saç ekimi üzerine olmaktadır. Saç dökülmesi şikâyeti ile birlikte taleplerde bulunan kişiler de saç köklerinin daha da ölmemesi ve yenilenebilmesi için buz saç ekimi yöntemini istemektedir. Yöntemler seanslar hâlinde uygulanmakta olup başarılı bir sonuç alabilmek için bir sürece ihtiyaç duymaktadır.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    toptanci
    Üye
    Yazılar: 7

    Saç ekimi artık çok basit bir işlem halini aldı. Kolayca saç ekim işlemi yapılabiliyor. Ancak daha iyi sonuçlar için saç ekildikten sonra bakımının da o ölçüde iyi yapılması gerekiyor. Saç ekiminden sonra şampuan önerileri konusunda saç ekimini yaptıktan sonra saça nasıl bakılacağına dair detayları görebilirsiniz.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular