Sarı Sayfalar

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Sarı sayfalar, gazetelerin seri ilanlarının bulunduğu bölümüdür. Gazetelerde her türlü konu ile ilgili seri ilanlar bu bölümde bulunur. Her türlü alım satım işi, emlak işleri ve iş ilanları gibi kısa metinler gazetelerin sarı sayfalı bölümünde basılırdı. Ancak artık teknolojimizin ilerlemesi ile birlikte neredeyse akıllı bir cihaz sahibi herkes internet sitelerine kolayca ulaşım sağlayabiliyor.

    Sarı sayfalarda bulunan seri ilanlar da artık internet sitelerine taşınmıştır. Ancak her site görevini layığıyla yerine getirme konusunda sınıfta kalır. İlanlar ya güncel değildir ya da gerçeği yansıtmayabilir. Sitemiz sizler için her gün değişen ilanları takip etmektedir. Gerçeği yansıtmayan hiçbir ilanı bünyesinde bulundurmayarak adeta sarı sayfaların teknolojik ayağı olmuştur.

    Ücretsiz Seri İlan
    Ücretsiz seri ilan, vermek de bir diğer önemli husustur. Fahiş fiyatlarla ilan ücreti bulunan sitelerin aksine sizlere ücretsiz seri ilan verme konusunda destek sağlıyoruz. Günün her saatinde istediğiniz ilanı sitede verebiliyorsunuz. Ücretsiz olması yasal olması açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Sitede verilen her türlü ücretsiz ilanın kaydı tutulmakta ve yasal prosedür süreçler tam olarak uygulanmaktadır.

    İlan vermeden önce kişilerin üye olması ve üye bilgileri ile giriş yapmaları gerekmektedir. Ücretsiz bir ilan oluştururken sorumlu davranmayan kişiler için de belirli prosedürler uygulanarak ilanları yayından kaldırılır. Bu sebeple ilanların ücretsiz olması kişilere güvensizlik değil aksine alınan önlemler ile birlikte güvenli bir sürece dönüşür.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular