Şehirlerarası Kurye

  • Yazılar: 2

    Şehir dışı kurye merkezlerini arayarak gönderiniz olduğunu bildirmeniz halinde kuryelerimiz evinizden gönderinizi alarak dilediğiniz adrese teslim işlemini gerçekleştirmektedirler. Şehir dışı kurye Teslim işlemi gerçekleştirildikten sonrasında sizlere sizinde arzu ettiğiniz yoldan telefon veya mail ile bilgilendirme yapılmakta ve teslimat ile alakalı her türlü bilgiye haiz olmaktasınız.

    Şehir dışı kurye hizmetinde taşınamayacak kriterde gönderiler bulunmaktadır. Bunlar 10 kilodan ağır olan sıvı, akıcı, yanıcı, patlayıcı maddeler taşınmamaktadır. Bunun dışında göndermek istediğiniz her türlü gönderinizin teslim işlemini gerçekleştirmekteyiz. Günün her saatinde 7/24 Şehir dışı kurye hizmeti vermekte olup gönderilerinizin güvenli bir halde adrese erişmesine yardımcı olmaktayız.

    Hızlı bir şekilde zamanında teslim hizmeti ile hizmet vermekte olan kurye çalışanlarımız ile siz değerli üyelerimizin gönderilerine gereken özen ve hassasiyeti göstermekte olup siz değerli üyelerimizin bizden memnun kalmanız için elimizden gelen hizmeti vermekteyiz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.