Silivri Ceza Avukatı

  • Yazılar: 1

    Silivri Ceza Avukatı kadromuz ceza hukuku alanında edindiği bilgilerin ve tecrübelerin ışığında, müvekkillerimizi en tesirli sonuca ulaştırmak amacıyla hukuki destek vermektedir. Ceza yargılamaları ülkemizde Türk Ceza Kanunu ve Ceza Muhakemeleri Kanunu çerçevelerinde yapılmaktadır. Cezaların belirlenmesi 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ile ceza yargılamasının usulünün belirlenmesi ise 5271 sayılı Ceza Muhakemeleri Kanunu aracılığı ile yapılmaktadır.

    Ceza avukatı kadromuz, müvekkillerimizin suç isnadı/ şikayet süreçlerinde, soruşturma evrelerinde, kovuşturma evrelerinde, dava konusu hükümler kesinleşinceye kadar işleyen süreçlerinde sanık müdafi ve müşteki vekili olarak hizmet vermektedirler. Cezaevinde bulunan müvekkillerimizle de ceza avukatı kadromuz görüşmeler sağlamakta, bu şekilde de süreçlerin işleyişini devam ettirmektedirler.

    Ceza Avukatı kadromuz Asliye Ceza Mahkemeleri ve Ağır Ceza Mahkemelerinin görev alanına girmekte olan tüm konularda avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

    Bilgiç Hukuk Bürosu

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.