Uwell Caliburn G

  • Yazılar: 32

    Uwell markasının çok satan ürünlerinden biri olan Uwell Caliburn G, elde kavranmasının kolay olması için tırtıklı bir yapıda üretilmiştir. Yapımında çinko alaşım malzemelerinin kullanması sayesinde daha sağlam bir yapıya sahiptir. Piyasadaki en ince pod sistemi olarak karşınıza çıkan bu ürün, iki farklı ateşleme sistemiyle kolaylık sağlamaktadır.

    Uwell Caliburn G Özellikleri 108.3 x 22.5 x 12.6 mm uzunluğu olan bu ürün, 690mAh batarya gücüne sahiptir. Gri, siyah, yeşil, mavi, kırmızı ve kahverengi olmak üzere altı farklı renk ile satışa sunulmuştur. Coil uyumlu olmasının yanı sıra, bobinleri de çıkarılabilmektedir. 5 kez tıklandığı zaman kilitlenerek güvenli bir kullanım da sağlar. Hafif bir tasarıma sahip olması ise kolayca taşınma özelliğini beraberinde getirir.”>Uwell Caliburn G, elde kavranmasının kolay olması için tırtıklı bir yapıda üretilmiştir. Yapımında çinko alaşım malzemelerinin kullanması sayesinde daha sağlam bir yapıya sahiptir. Piyasadaki en ince pod sistemi olarak karşınıza çıkan bu ürün, iki farklı ateşleme sistemiyle kolaylık sağlamaktadır.

    Uwell Caliburn G Özellikleri
    108.3 x 22.5 x 12.6 mm uzunluğu olan bu ürün, 690mAh batarya gücüne sahiptir. Gri, siyah, yeşil, mavi, kırmızı ve kahverengi olmak üzere altı farklı renk ile satışa sunulmuştur. Coil uyumlu olmasının yanı sıra, bobinleri de çıkarılabilmektedir. 5 kez tıklandığı zaman kilitlenerek güvenli bir kullanım da sağlar. Hafif bir tasarıma sahip olması ise kolayca taşınma özelliğini beraberinde getirir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular