Ankara Akyurt Uyducu

  • Bu konu boş.
  • cankaya
    Üye
    Yazılar: 1

    Ankara; Sincan, Pursaklar, Saray, Keçiören, Akyurt, Altındağ, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Mamak, Gölbaşı çevresinde Elektronik Merkezi Uydu Sistemleri, Uydu Çanak Anten Sistemleri, Merkezi Çanak Anten Kurulum ve Güvenlik Sistemleri hizmeti vermekteyiz.

    Markası ne olursa olsun bireysel veya merkezi uydu sistemi alıcıları, çanak anten satış, montajı, kurulumu, bakım, arıza, tamir ve ayar hizmetini sunuyoruz. Taşınma esnasında Çanak Anteninizi sökerek yeni evinize montaj ve kurulumunu yapıyoruz. Ayrıca kurulum bittikten sonra uydu cihazınızın ayarlarını yapıyor, Kanal sıralamanızı sizin isteğinize göre düzenliyoruz. Uydu Cihazınızdan Receiverden yüksek performansı almanız için tüm işlemleri yapıyoruz.

    Duvara PLAZMA LCD Tv Montaj & Sökme Plazma & Lcd televizyonunuzu duvara profesyonel biçimde monte ediyoruz. Çünkü montaj yapılacak duvardan elektrik vs.kabloları geçmektedir. Biz tv montajı yapacağımız duvarı kontrol ederek kablolara denk gelmeden, odada, mutfakta sizin en rahat biçimde Tv izleyebilmenizi sağlıyoruz.

    ND Elektrik Elektronik Uydu Sistemleri

    Dosyalar:
    1. Ankara Akyurt Uyducu
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular