Biorezonans ile Kanser Tedavisi

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Biorezonans terapileri ve elektronik cihazların kullanıldığı diğer terapiler, hem hastalıklı iç organları teşhis etme hem de vücudun elektriksel özelliklerini ve dalga emisyonlarını “normalleştirme” iddiasındadır. Bu, sağlıksız hücrelerin veya organların değiştirilmiş elektromanyetik dalgalar yaydığına ve bu dalgaları normale döndürmenin vücudu iyileştireceğine dair kanıtlanmamış bir fikre dayanmaktadır. Elektronik cihazlar genellikle kanseri tedavi etmek için tanıtılır. Biorezonans ile kanser tedavisi mümkün olmayabilir.

    Biorezonans, hasarlı organlar ve kanser hücrelerinin yaydığı elektromanyetik salınımların, hücre metabolizması ve DNA hasarındaki farklılıklar nedeniyle sağlıklı hücreler tarafından yayılanlardan farklı olduğu kanıtlanmamış önermeye dayanmaktadır. Elektrikli bir cihazın bu farklılıkları tespit ettiği ve hangi organların etkilendiğini belirleyebildiği ve hastalıklı sinyallerini yıkıcı dalga girişimi yoluyla “iptal ettiği” varsayılmaktadır.

    Elektrodermal test, homeopatik ilaçların reçetelenmesine yardımcı olması için geliştirilmiştir. İlaçlar, “bireyde ne kadar iyi rezonansa girdiklerini veya bir hastalığın üstesinden gelmek için güçlendirmeye ihtiyaç duyan vücut frekanslarına ne kadar benzediklerini belirlemek için” test edilir. Uygulayıcılar, homeopatik ilaçlardan veya alerjenlerden kaynaklanan dalga emisyonunun cihaz aracılığıyla ölçüldüğünü ve hastanın otonom sinir sistemi aracılığıyla deri direncini etkileyerek modüle edildiğini iddia etmektedir.

    Biorezonans ile İlgili İddialar
    Bazı savunucular, cihazın “bastırılmış” tümör baskılayıcı genleri serbest bırakarak veya aşırı aktif onkogenleri zayıflatarak doğal olarak tümör hücrelerini öldürdüğünü iddia ediyor. Bu hipotez, kansere neden olan genetik mutasyonların çoğunun geri döndürülemez olması nedeniyle savunulamaz. Bir cihazın değerlendirilmesi, düşük dirençli galvanik cilt tepkisinin vertebral patolojinin güvenilir bir göstergesi olmadığını ve cihazın vücudun herhangi bir noktasına 5 saniye uygulandıktan sonra düşük dirençli bir okuma ürettiğini buldu

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular