British Shorthair Bakımı Hakkında

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    British Shorthair bakımı kedi tutkunlarının ilk araştırdıkları konu başlıklarından biridir. Zira bu ırk özellikle görünümü sayesinde daha ilk anlardan kişilerin kalplerine girmektedir. Durum böyle olunca evlerinde kedi beslemek isteyenlerin aradıkları ırkların başında gelmektedir. Kedilere evlerinde bakmak isteyenlerin öncelikle onlara özel ortamlar hazırlamaları önemlidir. Kumlarından yataklarına kadar kendilerine özel yerleri olduğunu bilen kediler daha mutlu olarak yaşamlarını idame ettirebilmektedir.

    Evlerde yavru Scottish Fold bakımı da sıklıkla yapılmaktadır. Kediler genellikle yavru iken sahiplenilmektedir. Ancak yavruların büyüklükleri bu alanda dikkat edilmesi istenen konu başlıklarındandır. Özellikle daha önce kedi bakımı yapmamış olanlar muhakkak bir veteriner hekim ile irtibat halinde olmalıdır. Bu sayede kedilerin özel ihtiyaçları ya da beslenme ayrıntıları öğrenilmiş olmaktadır. Yavru olan kedilerde de yetişkinlerde de bir oyun aşkı bulunmaktadır. Kedilere özel oyuncaklar almak ve onlarla oynamak sadece mutluluk getirmemektedir. Bu sayede kedilerle sahipleri arasındaki bağ da güçlenmektedir.

    Muhabbet Kuşu ve Bakımı
    Muhabbet kuşu yavru bakımı yetişkin bakımı belli konulara dikkat edilmesi halinde çok kolaydır. Hassas canlılar olan muhabbet kuşları sahiplerinden ilgi beklemektedir. Temel ihtiyaçlarının karşılanmasından sonra sahiplerinden ilgi gören kuşlar zaman içerisinde konuşmaya başlamaktadır. Bu kuşlar hakkında en çok yapılan hata ise konumlamadan meydana gelmektedir. Hava akımı olan ya da rüzgârlı bölgelere konan muhabbet kuşları kısa süre içerisinde hastalanmaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular