İngilizce Ders | İş Görüşmesi | Çeviri | Gölge Yazarlık

  • Yazılar: 1

    Özel sektör deneyimi olan, emekli iletişim akademisyeniyim (Doçent Doktor). Aktif olarak çeşitli tercüme bürolarına şu alanlarda İngilizce çeviri yapıyorum: Ticaret, hukuk, kurumsal yazışma, haber, bülten, dergi. Web sitesi ve uygulama veya yazılım çevirisi veya yerelleştirme (içerik, menü ve mesajlarının yerelleştirilmesi veya İngilizce çevirisi). Sosyal bilimler (tez, makale, proje, poster, burs başvurusu, yüksek lisans/doktora başvurusu).

    İNGİLİZCE deneyimim 10 yıl özel sektörde medya ve kurumsal iletişim alanında. 10 yıl üniversitelerde sosyal bilimlerde (halkla ilişkiler, iletişim, sosyoloji, uluslararası ilişkiler, eğitim, ilahiyat). Ekim 2009 ÜDS puanım: 92,5

    DERS 1 saat: 50TL [Eskişehir]. Dersimizi seçeceğiniz yer ve zamanda (eviniz, kafe vb.) yapıyoruz. Sınav/okul odaklı veya Speaking & Listening ağırlıklı çalışabiliriz.

    İŞ GÖRÜŞMESİ/MÜLAKAT HAZIRLIĞI Yüzyüze, telefon veya video ile İngilizce iş görüşmesi, mülakat hazırlığı, uygulama, sorular ve adaya uygun yanıtların hazırlanması.

    ÇEVİRİ boşluksuz 1000 karakter: Akademik 40TL. Diğer 30TL. Metni iletin ve detayları (hangi yayın/dergi hedefleniyor vb.) onaylatın. Ücretin yarısını vereceğim IBAN’a iletin. Örneğin 10.000 karakterlik çevirinizi en geç 48 saatte ileteyim 🙂 Ücretin kalan yarısını iletin.

    EDİTÖRLÜK Kurumsal dergi, bülten, web sitesi içeriği. Türkçe ve İngilizce süreli kurumsal yayınlarınız için telifli içerik üretimi, yayına hazırlanması. Ayrıntılara göre ücret belirlenir.

    GÖLGE YAZARLIK Kitap fikriniz var, ama zaman ayırıp yazamıyorsunuz. Yayına hazır kitabınız var ama bir editörün gözünden değerlendirmek istiyorsunuz. Fikrinizi hayata geçirebilirim.

    İLETİŞİM osmankoroglu@gmail.com / 0554-923-3801

    Keywords: İngilizce ders, araştırma ve geliştirme, editörlük ve yazarlık, İngilizce teknik çeviri, yazılı çeviri, sosyal bilimler makaleleri, doktora ve yüksek lisans tezleri, akademik projeler, burs başvurusu, yüksek lisans başvurusu, iş görüşmesi, mülakat, kurumsal haberler, ticari ve hukuki yazışmalar, gölge yazarlık.

    Dosyalar:
    1. İngilizce Ders | İş Görüşmesi | Çeviri | Gölge Yazarlık
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular