Nulled Temalar Güvenlik

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kişisel blog sayfaları ilk zamanlar insanların kendilerini ifade edebilmeleri ve yeni bir sosyal alan oluşturabilmeleri için değerlendirilmiştir. Ancak günümüzde bu tür sayfalar ciddi bir kazanç kapısı olarak addedilmektedir. Çünkü sayfalarda tanıtılan ürünler veyahut elde edilen bilgiler sayesinde binlerce kişi etkilenmektedir. Tabi bu durum sitelerin günlük ziyaretçi sayılarına göre değişim göstermektedir. Sitelerdeki ziyaretçi sayıları ise içeriklere olduğu kadar temalara da bağlıdır. Nulled ya da diğer temaların popüler olarak aranmasının altında bu neden yer almaktadır.

    Güvenilir Web Site Temaları
    Wordpress themes genel olarak temalardaki güvenlik sorunlarının çözümlenmesine katkıda bulunmaktadır. Bireyler bu tür temalara sahip olabilmek adına belli ücretleri ödemektedir. Tabi özelikle sayfaların ilk zamanlarda herhangi bir kazanç getirmemesi temalara ücret ödenmesi açısından insanların ikilem yaşamasına neden olmaktadır. Hatta bazı sayfalar ziyaretçi hedeflerine erişim sağlayamadıkları için kısa süre içerisinde kapatılmaktadır. Bu da tema ücretlerinin boşa girmesine neden olmaktadır. Böyle sorunlar yaşamak istemeyenler için özellikle ilk aşamada ücretsiz olan temaların kullanılması önerilmektedir.
    Popüler ve güvenilir ücretsiz blog temalarına da online olarak erişim sağlamak mümkündür. Nulled themes ana başlığı altında yapılan aramalar bu alanda aktif olan temalara kapı aralamaktadır. Bahsedilen temaların içerikleri oldukça kullanışlı ve güzel olmasına karşın ücretsiz olarak indirilebilmeleri sağlanmaktadır. Dileyen sayfa sahipleri sonraki zamanlarda temalarını değiştirebilir veyahut ücretli olanlara geçebilmektedir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular