VDS Satın Al

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kullanıcıların bir internet sitesine girmesini gerektirecek birçok neden vardır. Bunun için her internet sitesinin kesintisiz olarak hizmet vermesi gerekir. Takılan, donma yapan ve yavaş olan hostinglerde barınan internet siteleri hiçbir zaman tercih edilmeyecektir. Bu nedenle internet sitesi sahipleri her zaman en iyi olan sunucuyu seçmek isterler.

    İnternet sitelerine barınma hizmeti sağlayabilen birden fazla hosting türü vardır. Bunlar arasında wordpress hosting, web hosting gibi seçenekler vardır. Hostinglerin hızlı olmasında etki eden birden fazla özelliğin olduğunu da biliyoruz. Örneğin VDS donanımları birbirinden ayrılmış olan sunuculardır. İnternet sitesinde VDS ullanan internet sitesi sahipleri kendileri için özel olarak ayrılmış RAM ve işlemci gibi kaynaklara sahiptir. Yani günümüzde performans açısından değerlendirecek olursak VDS şu anda en iyisi ve en hızlısı olarak değerlendirilebilmektedir.

    VDS’nin Avantajları Nelerdir?
    VDS satın aldığınızda bir takım avantajlara da sahip olacaksınız. Bu kapsamda aşağıdaki avantajlardan bahsetmek mümkündür.
    VDS paylaşımsız sunuculardır. Bunun için kullanıcıya özel olarak üretilmiştir. Bu tip sunucuların içerisinde yalnızca tek bir internet sitesi olur dolayısıyla bu türde bir sunucuda olan site hem daha güvenli em de daha hızlı olacaktır.

    VDS kullanan internet sitesi sahipleri kendi internet siteleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olur. Dolayısıyla başka birinin internet sitesinde yaşadığı sorundan etkilenilmesi gibi bir durum yoktur.

    İnternet sitelerinde bazı durumlarda çok büyük yoğunluk olur ve bu da ister istemez sitenin kilitlenmesine neden olur. VDS sayesinde ise trafik yoğunluğuyla çok daha kolay baş edilmiş olunur.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular