Teknik Servis Hizmetleri – Teknikservis.com

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 5 ay önce imagenullsix tarafından güncellenmiştir.
  • nullsix
    Üye
    Yazılar: 394

    Web Site İsmi : Teknikservis.com

    Site Başlığı : Teknik Servis Hizmetleri – Teknikservis.com

    Alan adının Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 1998

    Site Tanıtımı : İstanbul’da TEKNİK SERVİS ihtiyacı olanlar, hiç tereddüt etmeden teknikservis.com isimli internet adresine giriş yaparak, buradan yetkili kişiler ile irtibat kurabilir.

    Elektronik cihazlar, medikal cihazlar, test cihazları, bilgisayarlar, beyaz eşyalar ve cep telefonları için teknik servis hizmetleri buradan en avantajlı fiyatlarla satın alınabilecektir. Ekonomik teknik servis fiyatları ve profesyonel hizmet anlayışı ile büyük beğeni toplayan firma, İstanbul’un her ilçesine hizmet sunmaktadır.

    Web tasarım hizmetleri, yazılım hizmetleri, yapı ve dekorasyon hizmetleri yine buradan en iyi şekilde alınabilir. Bunların yanı sıra bilişim dedektiflik servisi ve şirketlere yönelik IT servisleri de burada müşterileri bekliyor olacak.

    Teknik servise verdiğiniz cihazlarınızın anlık durumunu, teknikservis.com isimli internet adresinde yer alan cihaz takip menüsünden kolayca yapabilirsiniz.

    Teknik servis ihtiyaçlarınız için, artık hangi firma ile iletişim kurmanız gerektiğini biliyorsunuz. Sunulan hizmetlerden memnun kalırsanız, dostlarınıza da tavsiye etmeyi unutmayınız.

    Teknik Servis Telefon Numarası: 0212 702 11 00
    Adres: Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Cadddesi No: 2 Bağcılar / İstanbul
    E-mail adresi: info@teknikservis.com

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular