Alternatif Tıp Alanında Hiç Bilmediklerimiz

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageprusamuh tarafından güncellenmiştir.
  • prusamuh
    Üye
    Yazılar: 3

    Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat sözünü sanırım hasta olan kişiler çok iyi anlamaktadır. Sağlığımız yerinde iken hayatta hiç bir şeyin tam kıymetini bilemiyoruz lakin azıcık sağlığımız konusunda problem yaşarsak o zaman eski günlerimizin kıymetini bilmek istiyoruz.

    Malum günümüzde covid19 pandemisi yüzünden hiç bir şey eskisi gibi olamamakta… Tüm dünyada 2 milyondan fazla insan covid19 virüsü yüzünden yaşamını kaybetti, yitirilen canların yanı sıra dünyada ki işsizlik konularında artış ve üretimin gerilemesi gibi bir çok konuda beraberinde geldi.
    Böyle zamanlarda sağlık herşeyden çok daha önemli hale geldi ve bugüne kadar hep klasik batı tıbbını bildik. Bir hastalığın mı var al sana şu ilacı iş iyileş. Çoğu zaman işe yaradı ama artık günümüzde bilimselliği kanıtlanmış ve yüzlerce farklı hastalıkta başarılı sonuçlar almış bir çok alternatif tıp tedavileri bulunmakta.

    Bu yöntemlerden en meşhuru sanırım biorezonans terapisi olmakta. Biorezonans terapisi çalışma mantığı olarak vücudumuzda ki herşeyin bir frekansı olduğunu ve bu frekansa zıt bir frekans verildiğinde nötrlediğini söyleyen bir tedavi yöntemi, bu yöntemle sigara bırakma terapisi, kilo verme terapileri, alerji terapileri gibi bir çok hastalık ve durum tedavi edilmekte.

    Yine alternatif tıp yöntemleri arasında akupunktur da büyük bir saygınlığı kazanmakta ve akupunktur sayesinde kabızlıktan tutun da strese, kilo vermeye ve daha bir çok hastalığa şifa bulunabilmekte.

    Alternatif tıp yöntemleri arasında bahsetmemiz gereken bir durum daha var ise oda bach çiçek terapisidir. İnsanlarda ki duygusal rahatsızlıkların hastalıklara yol açtığını savunan ve bu rahatsızlıklar için 38 farklı çiçek özünü tespit edip bunu formule eden bir tedavi yöntemidir ve oldukça çok rağbet görmektedir.
    Görüldüğü gibi batı tıbbına tamamlayıcı olarak kullanabilen tedavi yöntemlerini bilmeniz dileğiyle… Herkese sağlıklı günler.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular