Güvenli İzmir Yaşlı Bakım Evi

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Yaşlı bakım evi seçimi yaparken güvenilir olması ilk dikkat edilen noktalar arasında yer almaktadır. Bizler uzun yıllardır büyüklerimizin ihtiyaç duyduğu geriatrik bakım, sağlıklı yaşam ve bakım merkezi olarak hizmet veriyoruz. Büyüklerimizin burada olduğu süre içinde kendilerini huzurlu ve mutlu hissetmelerini sağlıyoruz. Bu amaçla onların konforları için beş yıldızlı otelde gibi hissetmelerini sağlıyoruz.

    Lüks huzurevi olarak onlara konforlu bir yaşam alanı sunuyoruz. Bunun yanında kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyoruz. Rezidansımızda bulunan bütün personelimiz güler yüzleri, yakın ilgileri ile büyüklerimizin kendilerini çok iyi hissetmelerini sağlıyoruz. Burayı onlar için bir dinlenme alanı olarak kabul edebilirsiniz. Burada yılların getirdiği yorgunluktan arınacak huzurlu ve mutlu zamanlar geçireceklerdir.

    İzmir Huzurevi Büyüklerinize Aktif Yaşam Sunuyor
    İzmir huzurevi büyüklerinize aktif yaşam sunmaktadır. Burada dinlenirken ayrıca sosyalleşme imkanı da sunuluyor. Büyüklerimizin yaşıtları ile sosyalleşmesi, huzurlu ve mutlu olması için gerekli tüm koşullara yer vermekteyiz. Onların ilerleyen yaşlarından kaynaklanan bakım ihtiyaçlarını da karşılamaktayız. Onların tüm bakımlarının rahatça yapılacağı uygun odalarda kalmaları mümkün olmaktadır.

    Huzurevi olarak odalarımız süit, standart ve paliyatif bakım olarak üç farklı tipte bulunuyor. Bütün odaların ortak özelliği ferah, aydınlık, konforlu olmasıdır. Deniz manzaralı, balkonlu odalarda büyüklerimiz keyifli zamanlar geçirmektedirler. Özel huzurevi arayışınıza son vermek için bizi ziyaret edebilirsiniz. Burada kalan büyüklerimiz ile görüşerek onlardan da verdiğimiz hizmetin kalitesi konusunda bilgi alabilirsiniz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular