Koli Desteklemek İçin Balonlu Naylon Kullanımı

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Taşımacılıkta hafiflik oldukça önemlidir. Çünkü bir malzeme ne kadar hafif olursa taşıması o kadar basit olacağı gibi içindekine zarar verme ihtimali de ortadan kaldırılmış olacaktır. Taşıma denildiğinde elbette ilk akla gelen koliler olmuştur. Çünkü koliler hem hafif hem de toparlayıcı özelliğe sahiptir. Koli içerisine konulan ürünler balonlu naylon ile desteklenerek taşıma esnasında kırılması ya da hasar görmesi de engellenmiş olur. Balonlu poşetler koliden daha hafif olduğundan dolayı koruma sağlıyor olsa da ağırlık noktasında herhangi bir etki etmeyecektir. Bu nedenler ister nakliyat sektörü olsun isterse e-ticaret sektörü kolilemeye her zaman ihtiyaç duymuştur.

    Petek Panel Nedir?
    Koli denildiğinde karton kağıtlar akla geliyor olsa da aslında doğru malzemenin seçilmesi durumunda ahşaptan çok daha avantajlı kullanım söz konusu olacaktır. Mesela petek panel sistemi sayesinde taşıma çok daha kolay hale getirilmeyi başarmıştır. Bu paletler en az ahşap kadar hatta kullanıldığı bazı yerlerde ahşaptan çok daha üstün özelliklere sahip olabilir.

    Petek paneller sıkıştırılmış olan kağıttan üretildiğinden çok dayanıklıdır. Sudan ve nemden etkilenmeyen bu ürünler aynı zamanda geri dönüşüm açısından da oldukça önemlidir. Doğada çevreye zarar vermeyen ve geri dönüşüm maliyeti en az ürünlerin başında kağıt gelmektedir. Petek panel sisteminde ise kullanılan kağıt oldukça yüksek mukavemete sahip olduğundan dolayı avantajlı bir kullanım elde edilmiş olur.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular