Neden turk5.com’a Firmanızı Eklemelisiniz?

Neden turk5.com’a Firmanızı Eklemelisiniz?

1. Arama motorlarında kolayca bulunun. (SEO)
turk5.com firmaların ve ürünlerin internette arandığında kolay bir şekilde bulunmasını sağlayan bir firma rehberidir. Google, Yandex, Bing ve diğer arama motorları sitemizi düzenli olarak ziyaret ederek sitemizdeki bilgileri çekmektedir. SEO uzmanlarımız firma kayıtlarınızı optimize ederek arama motorlarında ilk sayfada çıkmanızı ve müşteri potansiyelinizi arttırmanızı hedeflemektedir. turk5.com’a firmanızı ekleyerek hem online ortamda firma ve ürünlerinizin tanıtımını yapar, hem de sitenizin kelime bazlı seo çalışmasını yaptırmış olursunuz.

2. Dünya genelinde yüzbinlere ulaşın.
Sadece Türkiye’nin değil dünyanın dört bir yanında yaşayan Türk Toplumunun en etkili Firma Rehberi ve Tanıtım Sitesi olan turk5.com, her gün hızla artan ziyaretçi kitlesi ile yüzbinlere ulaşmaktadır.

3. Resimli ve videolu tanıtım.
Daha etkili bir tanıtım için, firmanızı ve ürünlerinizi tanıtan resimlerinizi, imaj videolarınızı ve firma logonuzu firma profilinize ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte, müşterilerinizin sizi kolayca bulabilmeleri için coğrafi konumunuzu Google Maps üzerinde gösterme imkanı da sunuyoruz.

4. Sosyal Medyada paylaşım.
turk5.com’a kaydettiğiniz şirketlerinizi istek üzerine binlerce takipçisi olan Facebook, Tweeter, Pinterest gibi sosyal medya hesaplarımızda yayınlanır.

5. Ücretsiz.
Ve bu sunduğumuz hizmetlerden “Ücretsiz Firma Ekle” paketini seçerek yararlanabilirsiniz!
 

  1. Balli Soprano
    Site isminiz akılda kalıcı ve telaffuzu kolay. Site, kullanıcı dostu bir yapıya sahip. Üzerine bir de seri ilanlar, firma rehberi, firma tanıtımları, fuar takvimleri gibi faydalı bilgiler vs. eklenince her gün girilesi bir site haline geliyor.
    1. turk5
      Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkürler.
Yorum yazmak için lütfen giriş yapın.